Ζιντάν: Συμφώνησε με ομάδα της F1, τι απάντησε για την επιστροφή στους πάγκους

Τη θέση του πρεσβευτή για τα προγράμματα ίσων ευκαιριών που "τρέχει" Αλπίν ανέλαβε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Δεν αναμένεται να επιστρέψει στους πάγκους πριν από το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane sits on the bench during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ζιζού όταν ήταν προπονητής της Ρεάλ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Δύο χρόνια παραμένει εκτός προπονητικής ο Ζινεντίν Ζιντάν και αν κρίνουμε από τη νέα του δραστηριότητα μάλλον αυτό το διάστημα θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της F1, Αλπίν ανακοίνωσε πως ο "Ζιζού" θα είναι πρεσβευτής του προγράμματος ίσων ευκαιριών που "τρέχει" η ομάδα.

Ο Ζιντάν ρωτήθηκε για τη νέα του ασχολία λέγοντας πως μέχρι τον Ιούνιο θα έχει αρκετο χρόνο για να ασχοληθεί με ότι του ζητηθεί από την Αλπίν αλλά μετά απ΄ αυτό πολλά μπορούν να αλλάξουν.

...'Σήμερα έχω χρόνο και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει. Έχω χρόνο τώρα, ίσως μέχρι τον Ιούνιο συμβεί αυτό..."

Θυμίζουμε ότι ο Ζιντάν εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν, παρά το γεγονός πως την έχει απορρίψει αρκετές φορές ενώ για την περίπτωση του είχε ενδιαφερθεί και η Γιουβέντους, η οποία όμως πλέον έχει πολλά οικονομικά προβλήματα να λύσει.

Δείτε την παρουσίαση του Γάλλου

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Πλην του Νεϊμάρ, εξετάζει και παίκτη "αποκάλυψη"

Ρονάλντο: Η Χεορχίνα τον "δίκασε" για δουλειά που δεν κάνει

Γιουνάιτεντ: Οι Σαουδάραβες έτοιμοι για πρόταση "μαμούθ" στο... παρά πέντε

News 24/7

24MEDIA NETWORK