Νιούκαστλ: "Δένει" για... πάντα μεγάλο αστέρι της και κόβει τα όνειρα των Μπάρτσα και Λίβερπουλ

Σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Μπρούνο Γκιμαράες αναμένεται να προχωρήσει η Νιούκαστλ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, κόβοντας τα όνειρα τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και της Λίβερπουλ.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Την συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης περιόδου εξασφάλισε η Νιούκαστλ με το πλασάρισμά της στην πρώτη τετράδα της Premier League.

Οι "καρακάξες" πραγματοποιούν αργά και σταθερά βήματα με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και επρόκειτο να είναι ιδιαίτερα ενεργοί στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όπως έχει δηλώσει ο προπονητής της ομάδας, Έντι Χάουι.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πέρα από μεταγραφές, η Νιούκαστλ σκοπεύει να προχωρήσει και σε πρόωρες ανανεώσεις κομβικών ποδοσφαιριστών της, με την αρχή να γίνεται με τον Μπρούνο Γκιμαράες.

Ο 25χρονος μέσος αποτέλεσε μία από τις πρώτες μεταγραφές της νέας διοίκησης της ομάδας, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2026, με την Νιούκαστλ όμως να βιάζεται να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή της υπάρχουσας συμφωνίας για να προλάβει τους μνηστήρες.

Όπως αναφέρει πάντα ο Ρομάνο, ο Γκιμαράες βρίσκεται στη λίστα τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και της Λίβερπουλ, οι οποίες βρίσκονται στην αγορά για την απόκτηση ενδεκαδάτου ποδοσφαιριστή στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Η απόφαση του το 2024 "επηρεάζει" και πρωτοκλασάτο συμπαίκτη του

Τσέλσι: Η "αδράνεια" των μπλε στέλνει Σαουδική Αραβία τον ηγέτη του κέντρου της

Νεϊμάρ: Ο πατέρας του "δίνει" ομάδα στον Κελαϊφί και ευνοέι την μεταγραφή σε ομάδα της Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK