Νιούκαστλ: Έστειλε το πακέτο για τον 18χρονο "μάγο" που παρακολουθεί η Ρεάλ

Η Νιούκαστλ έχει βάλει από καιρό στο στόχαστρό της τον Ματέους Φράνκα και θέλει να τον αρπάξει το συντομότερο.

Matheus Franca of Brazil's Flamengo celebrates after scoring his side's 6th goal against Colombia's Tolima during a Copa Libertadores round of sixteen second leg soccer match at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, July 6, 2022. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Ο Ματέους Φράνκα έχει κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Ο 18χρονος Ματέους Φράνκα είναι ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Βραζιλίας που έχουν ξεσηκώσει τις ευρωπαϊκές ομάδες. Μετά από τον Έντρικ της Ρεάλ, φαίνεται πως έρχεται η ώρα του μέσου της Φλαμένγκο να περάσει τον Ατλαντικό για να υπογράψει.

Φυσικά, επειδή ο Φράνκα είναι ενήλικος μπορεί να έρθει άμεσα και να παίξει στην Γηραιά, αντίθετα με τον Έντρικ που θα μετακομίσει στην Μαδρίτη το '24. Ο Ματέους Φράνκα, λοιπόν, βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ, οι Μαδριλένοι τον παρακολουθούν ωστόσο η Νιούκαστλ παρουσιάζεται ως η ομάδα που έχει κάνει το αποφασιστικό βήμα στην ιστορία.

Ο Ρομάνο, ο Ιταλός μεταγραφολόγος, υποστηρίζει πως οι Άγγλοι έστειλαν νέα προσφορά ύψους 16.000.000 ευρώ για τον Φράνκα και αναμένουν απάντηση. Τον παίκτη εκτός από την Ρεάλ παρακολουθεί και η Λυών που πούλησε το καλοκαίρι στην Γουέστ Χαμ τον Πακετά.

Διαβάστε περισσότερα

Ρόμα, Ζανιόλο: Η τιμή στο ταμπελάκι που του έβαλαν οι Ρωμαίοι

Λέστερ: Δεν έχει σώσει την κατηγορία αλλά τίναξε την μπάνκα για 20χρονο αριστερό μπακ

Μπαρτσελόνα: Το συμβολικό ποσό που θα πάρει για τον Ντεπάι

News 24/7

24MEDIA NETWORK