Νιούκαστλ: Κάνει πρόταση "βόμβα" για βασικό της Τσέλσι

Για την απόκτηση του νεαρού άσου της Τσέλσι, Κόνορ Γκάλαχερ αναμένεται να κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι η Νιούκαστλ σύμφωνα με το Football Insider.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Μόνο λίγες δεν ήταν οι μεταγραφικές κινήσεις που έκανε η Τσέλσι στη χειμερινή περίοδο και πλέον καλείται να προχωρήσει σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών προκειμένου να μην αντιμετώπισει σοβαρά προβλήματα με το FFP.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider που αναπαράγει και το GOAL, οι "μπλε" δεν αποκλείεται να πουλήσουν στη Νιούκαστλ παιδί των ακαδημιών τους.

Ο λόγος για τον Κόνορ Γκάλαχερ για τον οποίο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η ομάδα της Νιούκαστλ και παρά την ανεπιτυχή προσπάθεια που έκανε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτησή του, αναμένεται να επανέλθει με νέα πρόταση για την αγορά του.

Η Τσέλσι, όπως τονίζει το δημοσίευμα, δείχνει θετική στην πώληση του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ, με τον Άγγλο πάντως να βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Πότερ έχοντας τη φετινή αγωνιστική περίοδο 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Γι αυτόν τον παικταρά θα κινηθεί αν ανανεώσει ο Κέιν

Λίβερπουλ: Επέστρεψε ο ποδοσφαιριστής "φάντασμα" με τα 76 λεπτά συμμετοχής

Ίντερ: Ο Ιντζάγκι "διώχνει" σημαία της ομάδας, ενδιαφέρονται τρία μεγαθήρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK