Μπάγερν: Γι αυτόν τον παικταρά θα κινηθεί αν ανανεώσει ο Κέιν

Για την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς θέλει να κινηθεί η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με το CalcioMercatoweb. Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Λίβερπουλ.

Tottenham's Harry Kane greets supporters after the English Premier League soccer match between Fulham and Tottenham Hotspur at the Craven Cottage Stadium in London, Monday, Jan. 23, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Χάρι Κέιν χειροκροτά το κοινό της Τότεναμ AP

Σε αναζήτηση επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Σαντιό Μανέ βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου με τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας να εντυπωσιάζουν.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Calciomercatoweb, οι Βαυαροί έχουν ως πρώτο στόχο για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής τον Χάρι Κέιν.

Ο Άγγλος όμως βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Τοτενάμ κάτι που σχεδόν αποκλείει το ενδεχόμενο απόκτησης του.

Ο επόμενος στόχος, σύμφωνα με τον εν λόγω δημοσίευμα, είναι η αγορά του Σέρβου άσου της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Η Γιουβέντους έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να πουλήσει όλα τα μεγάλα περιουσιακά της στοιχεία προκειμένου να λύσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και ο Σέρβος στράικερ είναι ένα απ' αυτά.

Για τον Βλάχοβιτς ενδιαφέρον φέρεται να έχει δείξει και η Λίβερπουλ, η οποία είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε ανοικοδόμηση του ρόστερ από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Βλάχοβιτς με την Γιούβε λήγει το καλοκαίρι του 2026 και η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 80.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ικάρντι: Η Νάρα αποκάλυψε ποιες δύο ομαδάρες τον θέλουν

F1: "Τρελό" σενάριο φέρνει στην ίδια ομάδα Φέτελ και Αλόνσο

Λίβερπουλ: Επέστρεψε ο ποδοσφαιριστής "φάντασμα" με τα 76 λεπτά συμμετοχής

News 24/7

24MEDIA NETWORK