Νιούκαστλ: Μυθικό μπόνους και συμβόλαιο για να πάρει τον Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς

Η ανερχόμενη δύναμη του αγγλικού ποδοσφαίρου, Νιούκαστλ είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς της Λάτσιο.

Serbia's Sergej Milinkovic-Savic stands during the playing of his country's national anthem before the UEFA Nations League soccer match between Serbia and Norway at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, June 2, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Σάβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας (AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC)

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς αποτελεί εδώ και χρόνια στόχο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Αλλά, ο σκληρός διαπραγματευτής, Κλαούντιο Λοτίτο (πρόεδρος της Λάτσιο) έχει καταφέρει να τον κρατήσει στη Ρώμη με τον έναν ή με το άλλο τρόπο.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή φαίνεται πως έχουν μπει στο κόλπο οι Σαουδάραβες της Νιούκαστλ που θέλουν τον Σέρβο να γίνει βασικός στέλεχος στο χτίσιμο της νέας εποχής που έχουν αρχίσει έπειτα από την εμπλοκή τους στο ιστορικό αγγλικό κλαμπ.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα, υποστηρίζει πως το κλαμπ τα έχει βρει σε όλα με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής, Ματέγια Κέζμαν. Η Νιούκαστλ φαίνεται να πληρώνει συμβόλαιο 10.000.000 ευρώ στον Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, συν ένα... τρελό μπόνους μεταγραφής ύψους 12.000.000 ευρώ.

Βέβαια, το ταμπελάκι του έμπειρου χαφ γράφει 100.000.000 ευρώ, αλλά επειδή το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το 2024, οι αρμόδιοι θεωρούν πως θα τον πάρουν λιγότερα τον Ιανουάριο ή στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού που θα είναι μεγαλύτερη με περισσότερο χρόνο για διαπραγμάτευση.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Είχε ταράξει τα νερά με Πρίγιοβιτς, τινάζει τα πάντα στον αέρα για τον Λίο

Σαουδική Αραβία: Όλοι οι σταρ που έχουν "παίξει" για μεταγραφή

Κβαρατσχέλια: Η εκκωφαντική απάντηση του Γεωργιανού

News 24/7

24MEDIA NETWORK