Σαουδική Αραβία: Όλοι οι σταρ που έχουν "παίξει" για μεταγραφή

Ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που μετά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ακουστεί πως θα μετακομίσουν στην Σαουδική Αραβία.

PSG's Sergio Ramos celebrates his goal during the League One soccer match between Angers and Paris Saint Germain, at the Raymond-Kopa stadium in Angers, western France, Wednesday, April 20, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Ο Σέρχιο Ράμος AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο -κυρίως για το οικονομικό σκέλος- στην Σαουδική Αραβία προκάλεσε πάταγο. Η Αλ Νασρ έκλεισε τον Πορτογάλο σταρ έως το '25 με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 200.000.000 ευρώ το χρόνο. Τις τελευταίες ώρες παίζει και του Λιονέλ Μέσι.

Για τον Αργεντινό γράφεται πως δείχνει ενδιαφέρον η Αλ Χιλάλ, όπως και η Αλ Ιτιχάντ που φέρεται να του προσφέρει 350.000.000 ευρώ το χρόνο για να τον πείσει να γυρίσει την πλάτη του στην ευρωπαϊκή λάμψη του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι δύο απόλυτοι σταρ της στρογγυλής θεάς που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο έχουν συνδεθεί με το κράτος που ευελπιστεί μαζί με τις Ελλάδα και Αίγυπτο να διοργανώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2030.

Κι άλλοι ποδοσφαιριστές φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα ως στόχοι ομάδων της Σαουδικής Αραβίας. Η λίστα μεγάλη και ανοίγει όλο και περισσότερο. Μέχρι στιγμής έχουμε διαβάσει φήμες και εικασίες για τους: Μόντρις, Ράμος, Ντι Μαρία, Ίσκο, Μπούσκετς, Οζίλ και Ρόις. Ενώ και τ' όνομα του προπονητή Λουίς Ενρίκε παρουσιάζεται ως υποψήφιο για το βασίλειο.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Είχε ταράξει τα νερά με Πρίγιοβιτς, τινάζει τα πάντα στον αέρα για τον Λίο

Κβαρατσχέλια: Η εκκωφαντική απάντηση του Γεωργιανού

Τότεναμ: Η διοίκηση αποφάσισε να "φάει" τον ηρώα του UCL

News 24/7

24MEDIA NETWORK