Νιουκάστλ: Ο "νέος Βινίσιους" παίζει ένα χρόνο επαγγελματικό ποδόσφαιρο κι έχει τρελάνει τους Σαουδάραβες

Παίκτη της Φλαμένγκο έχει βάλει στο μάτι η Νιουκάστλ και η περίπτωσή του θυμίζει Βινίσιους ο οποίος έφυγε από την ίδια ομάδα για την Ρεάλ.

Matheus Franca of Brazil's Flamengo celebrates after scoring his side's 6th goal against Colombia's Tolima during a Copa Libertadores round of sixteen second leg soccer match at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, July 6, 2022. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Ο Ματέους Φράνκα έχει κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Ο Ματέους Φράνκα παίζει μόλις ένα χρόνο επαγγελματικό ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Φλαμένγκο και ήδη έχει δημιουργήσει... θύελλα γύρω από το όνομά του. Πρόκειται για 18χρονο επιτελικό μέσο ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της επίθεσης.

Όπως γράφουν στην Βραζιλία η Μπάγερν Λεβερκούζεν κατέθεσε πρόταση στην Φλαμένγκο ύψους 14.000.000 ευρώ, αλλά οι κοκκινόμαυροι την απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες. Έτσι, έχει βρει πρόσφορο έδαφος η Νιουκάστλ η οποία είναι ικανή λόγω του νέου ιδιοκτησιακού καθεστώτος να προσφέρει πολλά περισσότερα από τους Γερμανούς.

Ο Φράνκα έχει συμβόλαιο έως το 2027 και τη σεζόν την ολοκλήρωσε με 28 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται για περίπτωση Βινίσιους Τζούνιορ που το 2018 είχε φύγει από την Φλαμένγκο με προορισμό τη Μαδρίτη αντί 45.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Νάπολι πάει για την πιο έξυπνη μουντιαλική μεταγραφή

Ο Έμερι περιμένει τον Μαρτίνεζ για να τα πουν για τους πανηγυρισμούς

Ο γιος του δικτάτορα της Τσετσενίας έκανε ντεμπούτο στις ΜΜΑ, διαιτητής ήταν μάλλον ο Θανάσης Βέγγος

News 24/7

24MEDIA NETWORK