Ο Έμερι περιμένει τον Μαρτίνεζ για να τα πουν για τους πανηγυρισμούς

Ο Ουνάι Έμερι θα μιλήσει με τον Έμι Μαρτίνεζ όταν επιστρέψει στις προπονήσεις της Άστον Βίλα αναφορικά με τους πανηγυρισμούς του.

FILE - Villarreal's manager Unai Emery gestures during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Juventus and Villarreal at the Allianz stadium in Turin, Italy, March 16, 2022. Emery left his position as Villarreal coach on Monday Oct. 24, 2022 to take charge of Aston Villa, replacing the fired Steven Gerrard. (AP Photo/Antonio Calanni, File)
Ο Ουνάι 'Εμερι στον πάγκο της Βιγιαρεάλ AP

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ ήταν το πρόσωπο των ημερών κατά τη διάρκεια και μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο αφού για αρκετό κόσμο, ο Αργεντινός... ξέφυγε με τις δηλώσεις και τις ενέργειές του στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022.

Ο προπονητής της Άστον Βίλα δεν έκρινε αρνητικά τον παίκτη του, αλλά τον περιμένει να μιλήσουν σχετικά. Ο Ουνάι Έμερι ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε: "Οταν τα συναισθήματα είναι μεγάλα, μερικές φορές είναι δύσκολο να τα ελέγξεις. Θα του μιλήσω την επόμενη εβδομάδα για κάποιους από τους πανηγυρισμούς του.

Σέβομαι πως τώρα βρίσκεται με την εθνική ομάδα. Όταν επιστρέψει θα είναι στη δική μας ευθύνη και θα μπορούμε να μιλήσουμε. Είμαστε περήφανοι γι' αυτόν. Κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι καταπληκτικό".

Από τις δηλώσεις του Έμερι, πάντως, δεν φάνηκε καμία διάθεση για... κατσάδα στον κορυφαίο τερματοφύλακα του Κατάρ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Νάπολι πάει για την πιο έξυπνη μουντιαλική μεταγραφή

Ο γιος του δικτάτορα της Τσετσενίας έκανε ντεμπούτο στις ΜΜΑ, διαιτητής ήταν μάλλον ο Θανάσης Βέγγος

Παίκτης 50 εκατ. ευρώ της Σίτι επέστρεψε από το Μουντιάλ 2022 παλαίμαχος, τον έκανε expose ο Γκουαρντιόλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK