Σίτι: Ρίχνει τις απαιτήσεις της για να δώσει αστέρι της στην Μπάρτσα

Έτοιμη να ρίξει τις απαιτήσεις της για τον Μπερνάρντο Σίλβα στα 65.000.000 ευρώ προκειμένου να μπορέσει η Μπαρτσελόνα να κινηθεί για την απόκτησή του είναι η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με το SPORT.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez, right, greats Manchester City's head coach Pep Guardiola ahead of a charity friendly soccer match between Barcelona and Manchester City at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Aug. 24, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Γκουαρντιόλα και Τσάβι μαζί AP PHOTO/JOAN MONFORT

Προσπάθειες για να λύσει τα οικονομικά ζητήματα που την απασχολούν κάνει η Μπαρτσελόνα προκειμένου το ερχόμενο καλοκαίρι να μπορέσει να ικανοποιήσει τα "θέλω" του Τσάβι.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το SPORT και αναπαράγει το GOAL, οι Μπλαουγκράνα είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα αρκετά μεγάλο ποσό προκειμένου να κινηθούν για τον Μπερνάρντο Σίλβα.

Σ΄αυτή την προσπάθεια εμπόδιο δεν θέλει να σταθεί η Μάντσεστερ Σίτι η οποία προτίθεται να μειώσει τις απαιτήσεις της για τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να μπορέσει η Μπαρτσελόνα να τον αγοράσει.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κοστολογεί αυτή τη στιγμή τον ποδοσφαιριστή περίπου στα 89.000.000 ευρώ αλλά αναμένεται να ρίξει τις απαιτήσεις στα 65.000.000 ευρώ.

Όπως επισημαίνει το εν λόγω μέσο, η μεγάλη αυτή μείωση γίνεται και επειδή το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι του 2025 και η Σίτι δεν θέλει να κινδυνεύσει ενδεχόμενη αποχώρησή του ως ελεύθερος.

Πάντως, ο Σίλβα δεν είναι ο μόνος που έχει μπει στη λίστα των αποχωρήσεων, καθώς η Σίτι θέλει να διαθέσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την απόκτηση του Γιόσκο Γκβάρντιολ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπέλιγχαμ: Εκεί τον πιέζουν να πάει οι γονείς του παρά τις φήμες

Ρονάλντο: Παιδάκι του είπε ότι ο Μέσι είναι καλύτερος και ξέσπασε

Φιρμίνο: Μετά την ανακοίνωσή του έδωσε "τρελή" οδηγία στον ατζέντη του

News 24/7

24MEDIA NETWORK