Σουάρες: Αποκάλυψε τι έκανε με τον Μέσι το 2017 για να μην χαλάσει το περίφημο "MSN"

Πώς έκανε ότι περνάει από το χέρι του μαζί με τον Λιονέλ Μέσι προκειμένου ο Νεϊμάρ να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, είπε σε συνέντευξή του ο Λουίς Σουάρες.

FILE - In this Sunday, Jan. 11, 2015 file photo, FC Barcelona's Lionel Messi, right, Neymar, center, and Luis Suarez, celebrate after scoring against Atletico Madrid during a Spanish La Liga soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain. Barcelona said, Wednesday, Aug. 2, 2017, Neymar's 222 million euro ($262 million) release clause must be paid in full if the Brazil striker wants to leave. (AP Photo/Siu Wu, File)
ΤΟ MSN πανηγυρίζει AP

Μεγάλη συνέντευξη στο βραζιλιάνικο περιοδικό PLACAR έδωσε ο Λουίς Σουάρες και μεταξύ άλλων προχώρησε σε μία αποκάλυψη που αφορά τον Νεϊμάρ.

Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός που πλέον αγωνίζεται στη Βραζιλία για τη φανέλα της Γκρέμιο, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το μεγάλο αστέρι της εθνικής Βραζιλίας, Νεϊμάρ.

Ο 36χρονος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νέι ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του στην περίφημη αποχώρησή του το 2017 για χάρη της Παρί, όπου λίγες μέρες πριν φύγει τον προσέγγισε μαζί με τον Μέσι προκειμένου να του αλλάξουν γνώμη.

"... Πήγαμε μαζί με τον Μέσι και του είπαμε πως αν θέλει να κερδίσει τα πάντα πρέπει να μείνει στην Μπαρτσελόνα. Αν είχε μείνει θα είχε κερδίσει την χρυσή μπάλα. Του είπαμε ότι αν δεν θέλει να μείνει καλό είναι να πάει στην Αγγλία καθώς το ποδόσφαιρο είναι καλύτερο εκεί από ότι στη Γαλλία..."

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Αυτός είναι ο αντι-Μόντριτς

Τσέλσι: "Πάγωσαν" οι συζητήσεις με το "παιδί" της, ο Στέρλινγκ ξεκαθάρισε τις προθέσεις του

Σίτι: Ρίχνει τις απαιτήσεις της για να δώσει αστέρι της στην Μπάρτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK