Νιούκαστλ: Οι Σαουδάραβες μπαίνουν σφήνα για τον "Κάπτεν Αμέρικα"

Για τον Κρίστιαν Πούλισικ αναμένεται να κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η Νιούκαστλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Κατάρ εξαργυρώνει ο άσος της Τσέλσι και της εθνικής των ΗΠΑ, Κρίστιαν Πούλισικ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, μετά τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να δείχνει και η Νιούκαστλ.

Η ομάδα του γνωστού πλέον, μετά την άνευ προηγουμένου πρόταση στον Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν φέρεται πως έχει θέσει τον Πούλισικ ως πρώτο της στόχο για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Τσέλσι είναι θετική να μπει σε συζητήσεις καθώς το συμβόλαιο του 24χρονου λήγει το καλοκαίρι του 2024 και δε θέλει να διακινδυνεύσει την αποχώρηση του ως ελεύθερο.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Δάσκαλος Μακρόν, έπιασε ακριβές σκορ και σκόρερ στο Γαλλία - Πολωνία

Ο Βινίσιους πάει στα δικαστήρια εν μέσω Μουντιάλ 2022

Μέσι: Άτακτος ο Ματέο, πέταξε τσίχλα στους οπαδούς της Αργεντινής

News 24/7

24MEDIA NETWORK