Ντάνι Άλβες: Κάνει την ύστατη προσπάθεια για να ανατρέψει τα δεδομένα

Να καταθέσει ξανά ενώπιον του δικαστή φέρεται πως ζήτησε ο Ντάνι Άλβες καθώς θέλει να παρουσιάσει νέα στοιχεία για την υπόθεση. Το αίτημα του έγινε δεκτό και θα βρεθεί ξανά στο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα.

FILE - Brazil's Dani Alves listens to a question during a press conference on the eve of the group G of World Cup soccer match between Brazil and Cameroon in Doha, Qatar, Thursday, Dec. 1, 2022. Brazilian soccer player Dani Alves has been arrested after being accused of sexually abusing a woman in Barcelona it was reported on Friday, Jan. 20, 2023. Police say the alleged act took place on Dec. 31 at a night club in Barcelona. Alves will now go before a judge. The judge will decide on the charges. (AP Photo/Andre Penner, File)
Σεισμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τον Ντάνι Άλβες AP PHOTO/ANDRE PENNER

Υπό κράτηση εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ντάνι Άλβες καθώς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Ο Βραζιλιάνος έχει βρεθεί τέσσερις φορές ενώπιον του δικαστή παρουσιάζοντας τις εκδοχές του για το περιστατικό αλλά αιτήθηκε να το κάνει και για μία πέμπτη.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμά του το CADENA SER, με τον δικαστή να κάνει δεκτό το αίτημα του και την νέα του απολογία να προγραμματίζεται για τις 17 Απριλίου.

Θυμίζουμε, πως ο Άλβες αρχικά είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες λέγοντας πως δεν γνωρίζει την νεαρή ενώ στην συνέχεια υποστήριξε ότι την ξέρει αλλά δεν υπήρξε κάποια σεξουαλική επαφή μεταξύ τους.

Εν τέλει ο Βραζιλιάνος κατέθεσε πως υπήρξε σεξουαλική επαφή μαζί τους αλλά το έκρυψε καθώς φοβόταν ότι η γυναίκα του θα τον χωρίσει, κάτι που εν τέλει συνέβη.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Παίκτης "αρνήθηκε" να πανηγυρίσει το γκολ του Φιρμίνο, οι δύο λόγοι

Βινίσιους: Θέλει και στις δύο ομάδες του ταυτόχρονα τον "δάσκαλό" του

Μπάγερν: Αυτή είναι η φάση που προκάλεσε τον καβγά μεταξύ Μανέ και Σανέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK