Ντάνι Άλβες: Ποια ήταν η πρώτη του αντίδραση μετά από την ανατροπή των δεδομένων

Σιωπηλός στο κελί του καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας επέλεξε να παραμείνει ο Ντάνι Άλβες μετά από την απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA. Την επόμενη στρατηγική που θα χαράξει σχεδιάζει ο δικηγόρος του.

FILE - Brazil's Dani Alves listens to a question during a press conference on the eve of the group G of World Cup soccer match between Brazil and Cameroon in Doha, Qatar, Thursday, Dec. 1, 2022. Brazilian soccer player Dani Alves has been arrested after being accused of sexually abusing a woman in Barcelona it was reported on Friday, Jan. 20, 2023. Police say the alleged act took place on Dec. 31 at a night club in Barcelona. Alves will now go before a judge. The judge will decide on the charges. (AP Photo/Andre Penner, File)
Σεισμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τον Ντάνι Άλβες AP PHOTO/ANDRE PENNER

Τα δεδομένα ανέτρεψε η απόφαση του δικαστηρίου για τον Ντάνι Άλβες καθώς στην πλευρά του ποδοσφαιριστή υπήρχε αισιοδοξία πως τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας θα τον αθώωναν.

Θυμίζουμε, ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη φυλακή καθώς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση στις 30 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους σε κλαμπ της Βαρκελώνης.

Μετά από κάτι παραπάνω από ένα μήνα στη φυλακή, και πολλά οικονομικά ζητήματα που ήρθαν στο προσκήνιο, ο Άλβες έκανε αίτημα αποφυλάκισης, δίνοντας μάλιστα την υπόσχεση πως δεν θα φύγει από τη χώρα φορώντας ειδικό βραχιολάκι.

Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, ο Άλβες, σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA , παρέμεινε όλη την μέρα σιωπηλός στο κελί του μη θέλοντας να έρθει σε επαφή με κανέναν.

Πάντως, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα , η πλευρά του Βραζιλιάνου δεν αναμένεται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις προκειμένου να αποδειχθεί η αθωότητα του.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Οι Σαουδάραβες τον έντυσαν... Σαουδάραβα

Λειψία: Πάει να πάρει τον αντι-Όσιμεν

Λίβερπουλ: Ο παίκτης που η Equipe "διέλυσε" με τη βαθμολογία της

News 24/7

24MEDIA NETWORK