Ντι Μαρία: Η παλιά του "αγάπη" θέλει να τον φέρει πίσω 13 χρόνια μετά

Να κινηθεί για την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία, μετά από την αποχώρησή του από την Γιουβέντους, θέλει η Μπενφίκα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Argentina's Angel Di Maria celebrates scoring his side's second goal during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Άνχελ Ντι Μαρία πανηγυρίζει το γκολ του στον τελικό του Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Την απόφαση να μην αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης της Γιουβέντους και να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι φέρεται πως έχει πάρει ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο Αργεντίνος έχει τονίσει αρκετές φορές πως θέλει να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις προτάσεις από την Σαουδική Αραβία, και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο αυτό δεν αποκλείεται να γίνει για χάρη της Μπενφίκα.

Οι αετοί της Λισαβόνας, σύμφωνα με τον Ιταλό, θέλουν να φέρουν πίσω τον Ντι Μαρία μετά από 13 χρόνια και αναμένεται να εντείνουν τις προσπάθειές τους το ερχόμενο διάστημα.

Θυμίζουμε πως η Μπενφικά είναι η ομάδα που έφερε τον Αργεντίνο εξτρέμ στην Ευρώπη το 2007 από την Ροζάριο και τρία χρόνια αργότερα τον παραχώρησε στη Ρεάλ Μαδρίτης αντί 33.000.000 ευρώ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ντι Μαρία σε 39 συμμετοχές έχει 8 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ, απίστευτο: Δανεικός και σχεδόν συνομήλικος του Μπενζεμά ο διάδοχός του στην Μαδρίτη

Μπάγερν και άλλα δύο μεγαθήρια "παλεύουν" για τον φορ της "Μεγάλης Κυρίας"

Νάπολι, Ντε Λαουρέντις: Ο πρόεδρος προσπαθεί να τον δελεάσει "αντιποδοσφαιρικά"

News 24/7

24MEDIA NETWORK