Ντιμπάλα: Επός! Παιδάκια έγιναν viral κάνοντας την πιο χαρακτηριστική του κίνηση

Ένα επικό σκηνικό σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Μίλαν καθώς παιδάκια που συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές της Ρόμα μιμήθηκαν τον πανηγυρισμό του Ντιμπάλα.

Roma's Paulo Dybala celebrates after he scores his side's second goal during the Europa League second leg quarterfinal soccer match between Roma and Feyenoord at the Olympic Stadium in Rome, Italy, Thursday, April 20, 2023. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Πάολο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα AP

Το στίγμα τόσο με τις κινήσεις του με την μπάλα στα πόδια όσο και με τους πανηγυρισμούς του έχει αφήσει στην Ρόμα ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Αργεντίνος επιθετικός έχει βρει τον εαυτό του υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο, έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα με τα 16 γκολ και τις 8 ασίστ του σε όλες τις διοργανώσεις ώστε η ομάδα του να βρίσκεται στα ημιτελικά του Europa League αλλά και στη μάχη της τετράδας της Serie A που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Στην αναμέτρηση της Ρόμα με την Μίλαν για την Serie A τα παιδάκια που συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές της Ρόμα στον αγωνιστικό χρόνο πριν από την έναρξη του μεγάλου παιχνιδιού μιμήθηκαν την πιο χαρακτηριστική κίνηση του Ντιμπάλα.

Ο λόγος φυσικά για τον πανηγυρισμό, σήμα κατατεθέν, του Ντιμπάλα που κατά καιρούς αποτελεί αντικειμένο μίμησης για πολλούς από τους οπαδούς των ομάδων του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Αντσελότι: Απόρησε με τη στάση των διαιτητών προς τον καλύτερο του παίκτη

Μπάγερν: Ο Τούχελ βρήκε τον αντι- Κέιν

Φερνάντο Τόρες: Κάνει το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK