Ντιμπάλα: Μπορεί να φύγει με 12 εκατ. αλλά η Ρόμα έχει "άσο στο μανίκι"

Σε πρόκριση στο Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου ελπίζει η Ρόμα ώστε να μπορέσει να κάνει γενναία αύξηση στις αποδοχές του Πάολο Ντιμπάλα και να "κοντράρει" ενδεχόμενες προτάσεις.

Roma's Paulo Dybala, right, greets coach Jose Mourinho during the Italian Serie A soccer match between Roma and Monza at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, Aug. 30, 2022. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Ο Ντιμπάλα με τον Μουρίνιο AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρόμα πραγματοποιεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Πάολο Ντιμπάλα, βρίσκοντας και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό μετά από την αποχώρησή του από την Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Αργεντίνος έχει υπογράψει με την ομάδα της Ρώμης τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αλλά στη συμφωνία υπάρχει μία ειδική ρήτρα που δίνει την δυνατότητα σε όποια ομάδα θέλει, να τον αποκτήσει αντί μόλις 12.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα της GazzettadelloSport, στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ναι μεν υπάρχει αυτή η ρήτρα αλλά δίνεται η δυνατότητα στη Ρόμα να προσπαθήσει να πείσει τον Αργεντίνο να παραμείνει κάνοντας του γενναία αύξηση στις ετήσιες απολαβές του.

Σύμμαχος σ' αυτή την προσπάθεια θα ήταν μία ενδεχόμενη πρόκριση στο Champions League της επόμενης περιόδου, εισιτήριο που αυτή τη στιγμή δεν παίρνει η Ρόμα καθώς βρίσκεται στη 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα , όντας ισόβαθμη με την Ίντερ που βρίσκεται στην 4η θέση.

Θυμίζουμε πως εισιτήριο στο Champions League παίρνει και ο νικητής του Europa League με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Πότερ: Ακόμα δεν απολύθηκε και έγινε φαβορί για τον πάγκο ομάδας της Premier League

Παρί: "Σύννεφα" στις σχέσεις της με πρωτοκλασάτο άσο που πήρε "τσάμπα"

Κανσέλο: Η Μπάγερν έχει αποφασίσει, τι περιμένει από τον Τούχελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK