Παρί: "Σύννεφα" στις σχέσεις της με πρωτοκλασάτο άσο που πήρε "τσάμπα"

Καθόλου ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα δεν είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Λουίς Κάμπος να σκοπεύει να μιλήσει άμεσα μαζί του.

Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi arrives for the soccer Champions League draw in Istanbul, Turkey, Thursday, Aug. 25, 2022. (AP Photo/Emrah Gurel)
Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί AP PHOTO/EMRAH GUREL

Σε κρίση βρίσκεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν με τα αρνητικά αποτελέσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο και τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν ακόμα και τον Λιονέλ Μέσι, με αφορμή τόσο την αγωνιστική του παρουσία όσο και τις συνομιλίες που φέρεται να έχει με την Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe που αναπαράγει και το FootMercato, πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται υπό "στενή παρακολούθηση" από τη διοίκηση της Παρί για τις εμφανίσεις τους και αναμένεται να γίνουν αρκετές συζητήσεις το ερχόμενο διάστημα.

Ένας από αυτούς είναι και ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ο οποίος απόκτηθηκε από τους Γάλλους το καλοκαίρι του 2021 ως ελεύθερος, μετά από τη λήξη του συμβολαίου του με την Μίλαν.

Η διοίκηση της ομάδας είναι "ξενερωμένη" με τον Ιταλό καθώς δεν δείχνει την απαιτούμενη σταθερότητα στις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, δείχνοντας μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις πως δεν έχει την κατάλληλη συγκέντρωση.

Το συμβόλαιο του 24χρονου με την Παρί λήγει το καλοκαίρι του 2026, ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει δεχθεί 41 τέρματα σε 39 αγώνες με την γαλλική ομάδα.

Η Παρί είχε ποντάρει πολλά στην ποιότητα του Ιταλού και καλείται να αποφασίσει αν χρειάζεται να προχωρήσει σε κάποια άλλη λύση για να "πλαισιώσει" τον Ιταλό.

Διαβάστε Περισσότερα

Κανσέλο: Η Μπάγερν έχει αποφασίσει, τι περιμένει από τον Τούχελ

Μουρίνιο: Σταμάτησε ρατσιστικό σύνθημα των οπαδών κατά φίλου του με μεγαλειώδη κίνηση

Ρότζερς: Όταν απολύεται... παίρνει η "μπάλα" και άλλον προπονητή της PL

News 24/7

24MEDIA NETWORK