Πότερ: Ακόμα δεν απολύθηκε και έγινε φαβορί για τον πάγκο ομάδας της Premier League

Φαβορί για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Λέστερ είναι ο Γκράχαμ Πότερ σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider.

FILE - Chelsea Manager Graham Potter watches during the champions League soccer match between Chelsea and Red Bull Salzburg at the Stamford Bridge in London, England, in London , England, Wednesday, Sept. 14, 2022. Chelsea has fired manager Graham Potter with the club languishing in the middle of the Premier League standings despite spending more than $600 million on players in the last two transfer windows. The team announced Potter's departure on Sunday, April 2, 2023. (AP Photo/Leila Coker, file)
Ο Γκράχαμ Πότερ στον πάγκο της Τσέλσι AP

Την λύση της συνεργασίας της με τον Γκράχαμ Πότερ ανακοίνωσε η Τσέλσι μετά από τη νέα της γκέλα, αυτή τη φορά κόντρα στην Άστον Βίλα για την Premier League.

Ο Τοντ Μπέλι βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με το επιτελείο του προκειμένου να επιλεχθεί ο ιδανικότερος αντικαταστάτης του Άγγλου, με τον πρώην προπονητή της Μπάγερν, Τζούλιαν Νάγκελσμαν να είναι το πρώτο όνομα της λίστας.

Όσον αφορά τον Πότερ, μπορεί να μην έχουν περάσει πολλές ώρες από την απόλυσή του, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider φέρεται να είναι το πρώτο όνόμα που βρίσκεται στη λίστα της Λέστερ για να διαδεχθεί τον Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της ομάδας.

Θυμίζουμε πως Ρότζερς και Πότερ απολύθηκαν την ίδια μέρα, με τον Βορειοίρλανδό μάλιστα να είναι πρωταγωνιστής σε μία "διαβολική¨σύμπτωση.

Διαβάστε Περισσότερα

Πικέ: "Έφαγε" πρόστιμο από προπονητή επειδή... φορούσε κοντομάνικο

Παρί: "Σύννεφα" στις σχέσεις της με πρωτοκλασάτο άσο που πήρε "τσάμπα"

Μουρίνιο: Σταμάτησε ρατσιστικό σύνθημα των οπαδών κατά φίλου του με μεγαλειώδη κίνηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK