Ντόρτμουντ: Κλειδώνει τον τίτλο και ολοκληρώνει κομβική ανανέωση

Κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του Ματς Χούμελς βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τις τελικές συζητήσεις να αναμένεται να διεξαχθούν μετά από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Dortmund's Mats Hummels celebrates with his son after the German Bundesliga soccer match between FC Augsburg and Borussia Dortmund at the WWK Arena in Augsburg, Germany, Sunday, May 21, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
ο Ματς Χούμελς πανηγυρίζει μαζί με τον γιο του AP

Μία ανάσα από την κατάκτηση της Bundesliga βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά από την ήττα της Μπάγερν από την Λειψία στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εξαιτίας της "μάχης" που δίνει η γερμανική ομάδα, μόνο λίγες δεν είναι οι εκκρεμότητες που έχει αφήσει στον πάγο και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο μία από αυτές είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Ματς Χούμελς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο, χωρίς όμως να έχει κλείσει το deal, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία στην γερμανική ομάδα πως πρόκειται για μια υπόθεση που θα λυθεί σύντομα.

Θυμίζουμε πως πλην του Χούμελς, η Ντόρτμουντ αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και με την Ρεάλ Μαδρίτης για την υπόθεση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρόμπερτσον: Κορυφαία ομάδα ετοιμάζει πρόταση αλλά ο Κλοπ είναι ξεκάθαρος

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα "βολιδοσκοπεί" παίκτη που ανακάλυψε ο Τεν Χαχ

Ντι Μαρία: Φεύγει από Γιούβε και ήδη γίνεται "μάχη" για την απόκτησή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK