Ο 19χρονος μπακ της ΑΖ που χαλάει κόσμο και τσεκάρουν δέκα ομάδες

Ποιος είναι ο πιτσιρικάς Ούγγρος με σερβικές ρίζες που κάνει πάταγο στην Άλκμααρ και έχουν πέσει από πάνω του πολλές ομάδες.

Hungary's Milos Kerkez, right, is challenged by Bulgaria's Yoan Stoyanov during the Euro 2024 group G qualifying soccer match between Hungary and Bulgaria at the Puskas Arena stadium in Budapest, Hungary, Monday, March 27, 2023. (AP Photo/Denes Erdos)
Ο Μίλος Κέρκες AP PHOTO/DENES ERDOS

ο 19χρονος Μίλος Κέρκες (γεν. 2003) πέτυχε διάνα με την επιλογή του να πάρει μεταγραφή Γενάρη του 2022 στην ΑΖ από την Μίλαν με 1,1 εκατ. ευρώ. Ο Ούγγρος με καταγωγή από την Αυστρία στην Ολλανδία έχει κάνει πάταγο και με βάση τα δεδομένα του Transfermarkt έχει δεκαπλασία την αξία του.

Φέτος, ο Κέρκες έχει κάνει 47 συμμετοχές με 5 γκολ και 8 ασίστ, γεγονός που τον έχει φέρει στο επίκεντρο μεταγραφικών συζητήσεων. Ο πατέρας και εκπρόσωπος του παίκτη, ο Σεμπαστιάν Κέρκες, μίλησε στο M4 Sport για το μέλλον του γιου του αποκαλύπτοντας ενδιαφέρον της Μπενφίκα κι άλλων δέκα ομάδων.

"Η Μπενφίκα θα μπορούσε να είναι μία πολύ καλή επιλογή για τον Μίλος. Είχα συζητήσει μαζί τους αλλά είναι 10 ομάδες που θέλουν να τον πάρουν μεταγραφή. Θέλουμε να επιλέξουμε μία ή δ΄θο ομάδες και μετά να αποφασίσουμε. Δεν είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με κανέναν".

Ο Κέρκες είναι και έξι φορές διεθνής με τους Μαγιάρους, ενώ το συμβόλαιό του με την Άλκμααρ εκπνέει το καλοκαίρι το '26.

Διαβάστε περισσότερα

Τούχελ: Κλείδωσε ο πρώτος μεγάλος στόχος εν όψει καλοκαιριού

Πέδρι: Ακολούθησε τους Καμαβινγκά και Γκορέτσκα και έγινε "τέρας"

Ρεάλ: Εφαρμόζει τακτική Τσουαμενί για να κλείσει Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK