Ο αγαπημένος δημοσιογράφος του CR7 μίλησε και με τον Ζλάταν, η επική ιστορία με τον Πεπ και την Φεράρι του

Μία πολύ αστεία συνομιλία που είχε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα μοιράστηκε με τον Πιρς Μόργκαν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με αφορμή μία Φεράρι που είχε στην κατοχή του.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic reacts after his last game for the club at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποθεώνεται AP

Στον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν μιλησε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και,μεταξύ άλλων, αφηγήθηκε μία ιστορία από την πρώτη του γνωριμία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, ο Πεπ φέρεται να προσέγγισε τον Ίμπρα και να του είπε πως κανείς παίκτης της ομάδας δεν έρχεται στις προπονήσεις με τη Φεράρι του.

Ο Ίμπρα είναι λάτρης της ιταλικής μάρκας και ούτε που ασχολήθηκε με τα λεγόμενα του Πεπ, παρά το γεγονός πως δεν είχαν και μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους, και στην επόμενη προπόνηση έκανε την εμφάνισή του με την αγαπημένη του Φεράρι.

"...Στην πρώτη συνάντηση που είχα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα μου είπε πως εδώ οι παίκτες δεν έρχονται με την φεράρι τους. Τι έκανα; Προφανώς και πήγα με την γ@μ@@@νη Φεράρι μου..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι συμπλήρωσε με τον Γιαμάλ την "αγία πεντάδα" κόστους 1 δις

Τσέλσι: Οι μπλε νίκησαν με δύο σκόρερ που είχαν "ξεχάσει" τον δρόμο προς τα δίχτυα

Λάτσιο: Στην πορτά της εξόδου ο Σάρι, πρώην προπονητής ελληνικής ομάδας το φαβορί για την επόμενη μέρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK