Ο Έμερι θέλει να "φάει" τον Μαρτίνεζ για να πάρει τον κίπερ που ο Αργεντινός του στέρησε το βραβείο

Ο Ουνάι Έμερι φέρεται ενοχλημένος με τον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ γεγονός που τον κάνει να θέλει να τον ξεφορτωθεί από την Βίλα.

FILE - Villarreal's manager Unai Emery gestures during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Juventus and Villarreal at the Allianz stadium in Turin, Italy, March 16, 2022. Emery left his position as Villarreal coach on Monday Oct. 24, 2022 to take charge of Aston Villa, replacing the fired Steven Gerrard. (AP Photo/Antonio Calanni, File)
Ο Ουνάι Έμερι μπαίνει κι αυτός στους πιο ακριβούς προπονητές AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες κάνουν λόγο για βαθιά ενόχληση του Ουνάι Έμερι αναφορικά με τη συμπεριφορά που επέδειξε ο τερματοφύλακάς του στην Άστον Βίλα, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ κατά τη διάρκεια και μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Ο κορυφαίος πορτιέρε της διοργάνωσης έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του τροπαίου από την Αργεντινή, ωστόσο το φέρσιμό του σχολιάστηκε άσχημα από το κοινό και από ανθρώπους του ποδοσφαίρου (παίκτες, προπονητές και παράγοντες).

Η αντίδραση του Ισπανού προπονητή σε όλο αυτό ήταν να απαντήσει σε σχετική ερώτηση που του έγινε πως όταν ο Έμι επιστρέψει στην Αγγλία θα συζητήσουν. Από εκεί κι έπειτα τόνισε ότι όλο το κλαμπ είναι υπερήφανο για την επιτυχία του έμπειρου πορτιέρε ο οποίος κόστισε στην Άστον Βίλα 17.000.000 ευρώ και έχει παίξει και αρκετά καλά όσο βρίσκεται εκεί.

Τώρα, όπως είναι λογικά η συμπεριφορά του Μαρτίνεζ "γέννησε" φωνές που τον θέλουν στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών του Έμερι. Μάλιστα, στην Ισπανία έγραψαν πως ο συμπατριώτης του θέλει να τελειώνει άμεσα με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και πως έχει βρει και τον διάδοχό του.

Ποιος είναι αυτός; Ο Γιασίν Μπόνο ο οποίος ήταν επίσης εξαιρετικός στο Μουντιάλ 2022 και η περίπτωσή του έχει φτάσει ν' ακούγεται για ομάδες επιπέδου Μπάγερν Μονάχου. Ο 31χρονος Μαροκινός βρίσκεται στην Σεβίλλη από το '20 κι είχε αγοραστεί 4 εκατ. ευρώ από την Χιρόνα.

Διαβάστε περισσότερα

Η Λίβερπουλ με Χάκπο συνεχίζει να εκδικείται γι' αυτό που της έκαναν με τον Σαλάχ

Σίτι: Θα θυσίαζε την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της για το σπουδαίο ταλέντο του Λεάο

Λίβερπουλ: Έριξε παγκόσμια γκάφα με Κόντι Χάκπο

News 24/7

24MEDIA NETWORK