Ο Άγιαξ αποκλείστηκε από ομάδα δ' κατηγορίας και η διοίκηση προχώρησε σε σπουδαία κίνηση

Αποκλεισμό σοκ γνώρισε ο Άγιαξ από την Χέρκουλες, ομάδα 4ης κατηγορίας της Ολλανδίας για το Κύπελλο, με τη διοίκηση του Αίαντα να αποζημιώνει τους 325 οπαδούς που ταξίδεψαν για χάρη της

Ο Άγιαξ αποκλείστηκε από ομάδα δ' κατηγορίας και η διοίκηση προχώρησε σε σπουδαία κίνηση
Οι παίκτες του Άγιαξ AP

Οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ολλανδίας γνώρισε ο Άγιαξ καθώς ηττήθηκε από την Χέρκουλες, ομάδα που αγωνίζεται στη 4η κατηγορία με 3-2.

Η διοίκηση του Αίαντα θέλησε να ευχαριστήσει τους 325 οπαδούς της που βρέθηκαν στο γήπεδο για χάρη της ομάδας γι αυτό και πήρε την απόφαση να τους στείλει μέιλ στο οποίο και ανέφερε πως θα καλύψει όλα τα έξοδά τους.

"...Εξαιτίας της απόδοσης της ομάδας, βίωσατε μία οδυνηρή εμπειρία παρακολουθώντας το Χέρκουλες - Άγιαξ. Μοιραζόμαστε τον πόνο και ντρεπόμαστε πολύ.

Σε συνεννόηση με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, πήραμε την απόφαση να αποζημιωθούν όλοι οι οπαδοί μας που αγόρασαν εισιτήριο για αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι.

Η κάλυψη των εξόδων περιλαμβάνει όχι μόνο το κόστος του εισιτηρίου αλλά και των μεταφορικών. Το ποσό που πληρώσατε θα πιστωθεί σύντομα στο λογαριασμό μας.

Αυτή η αποζημίωση δεν αφαιρεί την ανάμνηση μίας επώδυνης βραδιάς, όμως το να μην κάνουμε τίποτα, δεν ήταν επιλογή. Σας ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή σας υποστήριξη..."

Διαβάστε Περισσότερα

Ιταλική ομάδα πήγε...πάσο στο θέμα της European Super League επειδή δεν την προσκάλεσαν

Ο Ντιέγκο Κόστα μένει ελεύθερος και τα περιθώρια στενεύουν

Από την Παρί και την Τότεναμ στην Βραζιλία και πλέον ένα βήμα πριν το νέο συμβόλαιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK