Ο άνθρωπος έκπληξη που πλήρωσε την εγγύηση για να αποφυλακιστεί ο Ντάνι Άλβες

Το ποσό για την προσωρινή αποφυλάκιση, η βοήθεια και το μεγάλο όνομα.

Brazil's Dani Alves adjusts the headphones during a news conference in Salvador, Brazil, Friday, June 21, 2013. Brazil will face Italy  at the soccer Confederations Cup on Saturday. (AP Photo/Fernando Llano)
(AP Photo/Fernando Llano) AP

Η απόφαση του Δικαστηρίου, να αποφυλακιστεί προσωρινά ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έναντι ενός εκατομμυρίου, δεν θα είχε κάποιο αντίκτυπο αν δεν προέκυπτε οικονομική βοήθεια.

Σύμφωνα με την Marca, ο Ντάνι Άλβες πίεζε επίμονα τον πατέρα του Νεϊμάρ να πληρώσει το τίμημα του ενός εκατομμυρίου προκειμένου να βγει από την φυλακή έως ότου εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεσή του.

Οι λογαριασμοί του αμυντικού πάγωσαν λόγω της διαδικαστικής διαδικασίας γεγονός που καθιστούσε αδύνατο για εκείνον να καταβάλει το ποσό της εγγύησης. Ωστόσο, ο πατέρας του Νεϊμάρ θα είναι υπεύθυνος για την κατάθεση της, ανοίγοντας το δρόμο για την αποφυλάκιση του πρώην ποδοσφαιριστή.

Επίσης να θυμίσουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ο ίδιος ο Νεϊμάρ κατέβαλλε το ποσό των 150 χιλιάδων ως αποζημίωση και η ποινή του Ντάνι Άλβες εν τέλει ήταν η ελάχιστη δυνατή. Πολλοί θεωρούν πως ότι αυτή η πληρωμή επηρέασε την απόφαση για την διάρκεια φυλάκισης του Βραζιλιάνου.

Διαβάστε περισσότερα

Η Σίτι πληρώνει ένα κάρο χρήματα για το 75% κορυφαίου ταλέντου που αγωνίζεται στην Λίβερπουλ FC

Η καρέκλα του πρώην προπονητή της εθνικής Ελλάδας τρίζει με την παρουσία του Πότερ στην λίστα του Ά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK