Ρεάλ: Η Μπάγερν "χαλάει" τα σχέδια του Πέρεθ για το αριστερό μπακ

Τον Αλφόνσο Ντέιβις θέλει να φέρει στην Μαδρίτη ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Πιέζει για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του η Μπάγερν.

Real Madrid's President Florentino Perez looks down during the presentation of Newly signed Real Madrid soccer player Brahim Diaz at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Jan. 7, 2019. Real Madrid has signed Brahim Diaz from Manchester City after the 19-year-old winger failed to get enough first-team opportunities at the Premier League champions. Madrid announced the arrival of Diaz on Sunday, saying he signed a contract until 2025. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Στην Ευρώπη για χάρη της Μπάγερν Μονάχου μετακόμισε το 2019 ο Αλφόνσο Ντέιβις, κερδίζοντας αμέσως θέση βασικού στην ομάδα.

Οι εμφανίσεις του Καναδού έχουν εντυπωσιάσει κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, μεταξύ των οποίων και της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία πέρα από τη θέση του φορ και του δεξιού μπακ, αναμένεται να ενισχυθεί το ερχόμενο καλοκαίρι και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο γνωστός δημοσιογράφος, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η Ρεάλ θέλει διακαώς να φέρει τον ποδοσφαιριστή στην Μαδρίτη αλλά η Μπάγερν της "χαλάει" το πλάνο καθώς θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο και μετά το 2025.

Προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αλλά η Μπάγερν έχει ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο πως ο παίκτης δεν πωλείται. κάτι που όμως δεν πτοεί τον Πέρεθ, ειδικά όσο δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Αζάρ: Βρέθηκε ομάδα για να τον πάρει από την Ρεάλ

Μεγάλο αστέρι της Παρί πήγε Μιλάνο και πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση της Ίντερ

Νιούκαστλ: Αν μπει UCL, κινείται για παίκτη 100 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK