Ο Αντσελότι έβαλε τα κλάματα όταν έμαθε τα νέα, ο Κασεμίρο δίστασε, αλλά εν τέλει επέλεξε συνειδητά την Γιουνάιτεντ

Ο Ιταλός δεν περίμενε την αποχώρηση, επηρεάστηκε ψυχολογικά και δεν ήταν ο μόνος.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, center, speaks with Eder Militao, left, and Casemiro after winning the UEFA Super Cup final soccer match between Real Madrid and Eintracht Frankfurt at Helsinki's Olympic Stadium, Finland, Wednesday, Aug. 10, 2022. (AP Photo/Sergei Grits)
(AP Photo/Sergei Grits) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από σχεδόν δύο έτη προχώρησε στην απόκτηση του Κασεμίρο από την Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 70 εκατομμυρίων. Η μεταγραφή αυτή ήχησε πολύ δυνατά κατά την διάρκεια του μεταγραφικού παζαριού, όμως, από ότι φαίνεται στο στρατόπεδο των "Μαδριλένων" το κλίμα δεν ήταν γιορτινό.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αποκάλυψε τι συνέβη κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης των νέων στον πρώην προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι. Σύμφωνα με τον Κασεμίρο, ο Ιταλός τεχνικός έβαλλε τα κλάματα στο άκουσμα της είδησης ότι όλα είναι συμφωνημένα με τους "Κόκκινους Διαβόλους".

Στην συνέχεια ο Αντσελότι είπε: "Κέσε δεν ξέρω. Εγώ απλά θέλω να ξέρεις πως σε αγαπώ και πως δεν ήθελα να φύγεις".

Ο Βραζιλιάνος παραδέχθηκε πως εκείνη η στιγμή ήταν η μοναδική η οποία το έκανε να αμφιβάλει, έστω και στιγμιαία, για την απόφαση να μετακομίσει στο Μάντσεστερ.

"Ήταν τόσο δύσκολο επίσης επειδή ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ δεν ήθελε καν να με αφήσει να φύγω. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο στη Γιουνάιτεντ, αλλά εξακολουθώ να υποστηρίζω τη Ρεάλ και υποφέρω κατά τη διάρκεια των αγώνων. Θα αγαπώ πάντα τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μέρος της ζωής μου".

Διαβάστε περισσότερα

Τα σενάρια τέλος, ο Νάγκελσμαν ανανέωσε και η Μπάγερν Μονάχου έχασε άλλη μία επιλογή

Η Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε για τα επεισόδια με την Παρί με τις ρατσιστικές επιθέσεις σε Ντεμπελέ να κοστίζουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK