Ο διάδοχος του Χάλαντ σπάει όλα τα ρεκόρ στα 19 του, έχει κλείσει ήδη σε ομάδα της Bundesliga

Χατ τρικ μέσα σε 7 λεπτά σημείωσε ο άσος της Σάλτσμπουργκ, Μπένιαμιν Σέσκο, τον οποίο η Λειψία έχει κλείσει για το ερχόμενο καλοκαίρι αντί 24.000.000 ευρώ.

CORRECTS NAME OF CHELSEA PLAYER - Chelsea's Marc Cucurella, left, and Salzburg's Benjamin Sesko fight for the ball during the Champions League, Group E soccer match between Chelsea FC and FC Salzburg, at Stamford Bridge in London Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Μπένζαμιν Σέσκο με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ AP

Δεν σταματάει η παραγωγή ταλέντων από την ομάδα της Σάλτσμπουργκ καθώς μετά από την πώληση του Έρλινγκ Χάλαντ, βρήκε τον διάδοχό του τον οποίο επίσης πούλησε.

Ο λόγος για τον 19χρονο επιθετικό της ομάδας Μπένιαμιν Σέσκο, τον οποίο η αυστριακή ομάδα έχει παραχωρήσει στη "μεγάλη αδερφή", Λειψία αντί 24.000.000 ευρώ.

Ο νεαρός Σλοβένος θα γίνει κάτοικος Λειψίας από το ερχόμενο καλοκαίρι και τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει σημειώσει 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ.

Μάλιστα, στην αναμέτρηση της Σάλτσμπουργκ με την Ραπίντ Βιέννης για το αυστριακό πρωτάθλημα, ο Σέσκο έκανε χατ τρικ μέσα σε 7 λεπτά.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Εκτός εαυτού ο Πέρεθ, ξέσπασε κατά πάντων στα αποδυτήρια της ομάδας

Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ: Ο Νούνιεζ "τρόλαρε" τον Ράσφορντ και σχολιάστηκε

Βραζιλία: Σιγή ιχθύος για Αντσελότι, αυτό είναι το άλλο μεγάλο όνομα της λίστας

News 24/7

24MEDIA NETWORK