Ο Εμπαπέ στην Ρεάλ θα πάρει Χρυσή Μπάλα σύμφωνα με τον Ρονάλντο

Ο Βραζιλιάνος σταρ έκανε αναφορά στον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή και έδειξε σιγουριά αναφορικά με το μέλλον του Εμπαπέ.

FILE - In this June 30, 2002,  file photo, Brazil's Ronaldo reacts after scoring past Germany's goalkeeper Oliver Kahn, center, and Carsten Ramelow during their 2002 World Cup final soccer match, at the Yokohama stadium in Yokohama, Japan. On this day: Brazil wins its fifth World Cup as Ronaldo strikes twice to defeat Germany 2-0. (AP Photo/Dusan Vranic, File)
(AP Photo/Dusan Vranic, File) AP

Ο Ρονάλντο Ναζάριο πιστεύει ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ θα κερδίσει την πολυπόθητη Χρυσή Μπάλα αν και εφόσον μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι. Ο Γάλλος πρόκειται να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν όταν το συμβόλαιό του λήξει στο τέλος της σεζόν και αναμένεται να ενταχθεί στους "Λος Μπλάνκος".

Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου

"Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να είναι επίσημο πριν μιλήσουμε για λεπτομέρειες, αλλά όλοι είναι ενθουσιασμένοι με τον Κιλιάν Εμπαπέ στη Μαδρίτη", δήλωσε το "Φαινόμενο".

"Είναι ένας καταπληκτικός παίκτης. Θα γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή γι' αυτόν αν έρθει στη Μαδρίτη. Νομίζω ότι θα πάρει τελικά τη Χρυσή Μπάλα αν ενταχθεί στη Ρεάλ.

"Σίγουρα, στη Μαδρίτη θα έχει μια ομάδα που θα τον υποστηρίζει σε κάθε του απόφαση. Θα έχει μια ομάδα που θα τον στηρίζει εντός και εκτός γηπέδου. Θα τον προστατεύουν. Αλλά, νομίζω ότι πέρασε πολύ καλά στην PSG.

"Φυσικά, η Παρί κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να τον κρατήσει. Ήταν το μεγάλο αστέρι του πρότζεκτ της. Αλλά, θα δούμε τι θα συμβεί με τον Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα πράγμα είναι σίγουρο και αυτό είναι ότι θα απολαύσουμε πολύ περισσότερο τον ίδιο για τα επόμενα χρόνια".

Πλέον, αν και ανεπίσημη, η μεταγραφή στους Μαδριλένους πολύ δύσκολα θα "σπάσει" και από ότι φαίνεται τα τυπικά έχουν δρομολογηθεί για το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Η Uefa θα χρησιμοποιήσει υπολογιστή για την κλήρωση του Champions League

Ο πρόεδρος της Νάπολι ξεκαθάρισε το τοπίο για την μεταγραφή, αυτός αποφασίζει όχι ο μάνατζερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK