Ο Φαν Σχιπ πήρε τον Χέντερσον του Κλοπ και τον κάνει captain

Δεν πρόλαβε να γνωρίσει του συμπαίκτες ακόμα και αναλαμβάνει ευθύνες.

Ajax coach John van 't Schip talks to Jordan Henderson during the Dutch Eredivisie soccer match between Ajax and PSV at ArenA stadium Amsterdam, Netherlands, Saturday, Feb. 3, 2024. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax coach John van 't Schip talks to Jordan Henderson during the Dutch Eredivisie soccer match between Ajax and PSV at ArenA stadium Amsterdam, Netherlands, Saturday, Feb. 3, 2024. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Με μόλις δύο συμμετοχές στην ομάδα ο Χέντερσον, μετά την Λίβερπουλ, θα αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα αρχηγικό ρόλο και στον Άγιαξ.

Μετά την αποχώρησή του από την Σαουδική Αραβία και την Αλ Ετιφάκ λόγω δυσφορίας για τις συνθήκες στην Άπω Ανατολή, ο Άγγλος επέλεξε τον Αίαντα για να συνεχίσει την καριέρα του. Παρά τον λίγο χρόνο που έχει περάσει στην ομάδα, οι παρουσία του σε αγώνες και προπονήσεις εντυπωσίασαν τον Φαν Σχιπ και φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να το χρήσει captain.

Να θυμίσουμε πως ο Άγιαξ είχε βρεθεί σε πολύ άσχημη κατάσταση βαθμολογικά, ωστόσο, με τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας έχει βρει τα πατήματά του ξανά και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα.

Στόχος του Χέντερσον και της ομάδας είναι η τρίτη θέση που “δίνει” έξοδο στο Chmapions League ώστε με τα χρήματα αυτά να γίνει ένα rebuilt στην ομάδα, ενδεχομένως με τον Φαν Σχιπ στον πάγκο.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έκανε την απόλυτη κίνηση με τον παίκτη που θέλει όλη η Ευρώπη

Η μητέρα-ατζέντης του Εμπαπέ είναι η αιτία που δεν υπογράφει σε Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK