Οι άλλοι δύο ελεύθεροι παίκτες του Μέντες που ψάχνουν ομάδα

Τριπλό το μέτωπο που έχει να πολεμήσει ο Ζόρζε Μέντες για να βρουν δουλειά δύο πελάτες του συν τον Ρονάλντο.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Ο Ζόρζε Μέντες παλεύει το θέμα του Ζοάο Φέλιξ, έχει τον και Ρονάλντο ελεύθερο, ωστόσο είναι άλλοι δύο πελάτες του οι οποίοι αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους και δεν είναι αδιάφορα τα ονόματά τους.

Από τον Ιούλιο είναι free ο διεθνής αριστερός μπακ με την Αλγερία, Φαουζί Γκουλάμ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή 31 ετών ο οποίος αγωνίστηκε από το '14 έως το '22 στην Νάπολι και αρκετές φορές τ' όνομά του έπαιξε σε μεταγραφικά σενάρια. Τελικά, κατέληξε το καλοκαίρι ελεύθερος.

Ελεύθερος, επίσης, είναι ο Ρώσος φορ Αρτέμ Τζιούμπα. Με μακρά πορεία στο ρωσικό πρωτάθλημα (σ.σ. έπαιξε Ζενίτ, Σπαρτάκ, Ροστόφ, Τομσκ). Ο 34χρονος με τα τέσσερα πρωτάθλημα και τα δύο βραβεία του κορυφαίου σκόρερ του ρωσικού πρωταθλήματος (19/20 17 γκολ, 20/21 20 γκολ) ήταν μέχρι τον Νοέμβριο στην Αντάνα Ντεμίρσπορ στην Τουρκία με μόλις 5 συμμετοχές κι 1 γκολ.

Διαβάστε περισσότερα

Η Λίβερπουλ με Χάκπο συνεχίζει να εκδικείται γι' αυτό που της έκαναν με τον Σαλάχ

Σίτι: Θα θυσίαζε την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της για το σπουδαίο ταλέντο του Λεάο

Έκανε μεταγραφάρες, είχε προπονητή τον Λίπι και έπεσε κατηγορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK