Ο Γκασπερίνι αποθεώνει τον νέο Χάλαντ και βλέπει προσφορά ρεκόρ

Τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο τους Ράσμους Χέιλουντ εξέφρασε ο Γκασπερίνι λέγοντας πως θα έρθει σίγουρα μία τεράστια πρόταση από κορυφαία ομάδα, την οποία η Αταλάντα δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Atalanta's head coach Gian Piero Gasperini gives instructions from the side line during the Champions League Group F soccer match between Atalanta and Young Boys, at the Gewiss Stadium in Bergamo, Italy, Wednesday, Sept 29, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ζαν Πιέρο Γκασπερίνι στον πάγκο της Αταλάντα AP

Τα βλέμματα των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων έχει κεντρίσει με τις εμφανίσεις του ο άσος της Αταλάντα, Ράσμους Χέιλουντ ή νέος Χάλαντ όπως τον αποκαλούν στην Ιταλία.

Για τον 20χρονο Δανό επιθετικό εξέφρασε την άποψη του ο προπονητής του στην Αταλάντα, Ζαν Πιέρο Γκασπερίνι, λέγοντας πως έχει μείνει έκπληκτος με την περίπτωσή του και θεωρεί πως θα έρθει σύντομα μία τεράστια πρόταση για την απόκτησή του την οποία η Αταλάντα δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

"... Δεν έχω δει πολλούς επιθετικούς να είναι τόσο καλοί όσο ο Χέιλουντ στα 20 του. Μπορεί να βελτιωθεί πολύ. Είναι υπέροχος. Οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι είναι πάντα προσεκτικοί με τέτοια κορυφαία ταλέντα. Θα μπορούσε να έρθει κάποια κορυφαία προσφορά σύντομα που θα ήταν αδύνατο να απορρίψουμε..."

Διαβάστε Περισσότερα

Ζαχά: Η Κρίσταλ Πάλας χαλαει τα σχέδια των κορυφαίων με ασύλληπτη πρόταση

Τσέλσι: Έκλεισε ο νέος κόουτς, τι ισχύει με το συμβόλαιο του

Βραζιλία: Η Παλμέιρας έβαλε ρήτρα μαμούθ στον Μεσίνιο και τον κάνει...Έντρικ

News 24/7

24MEDIA NETWORK