Βραζιλία: Η Παλμέιρας έβαλε ρήτρα μαμούθ στον Μεσίνιο και τον κάνει...Έντρικ

Ρήτρα ύψους 60.000.000 ευρώ έβαλε η Παλμέιρας στον Γουίλιαν Εστεβάο ή Μέσινιο όπως τον αποκαλούν στην Βραζιλία, λίγους μόλις μήνες μετά από την πώληση του Έντρικ.

Βραζιλία: Η Παλμέιρας έβαλε ρήτρα μαμούθ στον Μεσίνιο και τον κάνει...Έντρικ
PRINT SCREEN/OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT OF ESTEVAO WILLIAM

Χαμός έγινε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τον νεαρό άσο της Παλμέιρας, Έντρικ, για τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε από τα ταμεία της ποσό άνω των 70.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της, με τον παίκτη να αναμένεται να γίνει κάτοικος Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024.

Πλην του Έντρικ, στην Παλμέιρας αγωνίζεται και άλλο ένα μεγάλο αστέρι που έχει ήδη κεντρίσει με τις εμφανίσεις του τα βλέμματα των κορυφαίων.

Ο λόγος για τον Εστεβάο ή Μεσίνιο όπως τον φωνάζουν στην Βραζιλία, του οποίου το συμβόλαιο η Παλμέιρας ανανέωσε, βάζοντάς του μάλιστα και ρήτρα μαμούθ.

Συγκεκριμένα, η βραζιλιάνικη ομάδα "έδεσε" τον ποδοσφαιριστή μέχρι το 2026 με το ποσό που θα πρέπει να καταβάλει κάποια ομάδα για να τον κάνει δικό της να αγγίζει τα 60.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως λίγους μήνες πριν κλείσει ο Έντρικ στην Ρεάλ, η Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε πρόταση μαμούθ ύψους 92.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει πακέτο μαζί με τον Μεσίνιο.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ένας φίλος από τα παλιά φαβορί για την θέση του φορ

Αντσελότι: Μίλησε για το μέλλον των Αζάρ, Ασένσιο και "πέταξε" μυθική ατάκα

Ο λόγος που ο Νάιγκελσμαν σπάστηκε με την Τσέλσι και αποσύρθηκε από την κούρσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK