Ο Τσιτσαρίτο μπήκε στη λίστα των free agents και στα 35 του άνοιξε την πόρτα σε όλους

Ελεύθερος κινείται στην αγορά ο Τσιτσαρίτο και μετά την αποκατάσταση από τον τραυματισμό του μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Los Angeles Galaxy striker Chicharito claps as he watches during the first half of an NBA basketball game between the Los Angeles Lakers and the Philadelphia 76ers Tuesday, March 3, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Ο Τσιτσαρίτο σε αγώνα του NBA AP

Πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και οι ελεύθεροι θα έχουν για άλλη μία φορά την τιμητική τους με πολλές περιπτώσεις εξ αυτών να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Τσιτσαρίτο είναι μία απ' αυτές καθώς στα 35 ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Λος Άντζελες FC και ψάχνεται για τον επόμένο σταθμό της καριέρας του με όλα τα σενάρια να είναι πλέον ανοιχτά.

Ο Μεξικάνος φορ έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό που αντιμετώπισε στο γόνατο και τον κράτησε εκτός δράσης για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς και φέρεται πως είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το MLS στο οποίο και παρέμεινε για μία 3ετια.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν ο Τσιτσαρίτο έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ αγωνίστηκε για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού και στη Ρεάλ. Τελευταίος του ευρωπαϊκός σταθμός ήταν η Σεβίλλη ομάδα στην οποία έπαιξε για μία σεζόν.

Τα περισσότερα χρήματα για την περίπτωσή του δαπανήθηκαν το 2017 όταν η Γουέστ Χαμ τον έκανε δικό της από την Μπάγερ Λεβερκούζεν αντί του ποσού των 18.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Δεν έχουν τέλος οι αποχωρήσεις στη Γιουνάιτεντ: Μένει ελεύθερο το καλοκαίρι κι άλλο αστέρι των 40 εκατ.

Το αντίπαλο δέος του Κέιν στην Bundesliga είπε "όχι" στην πρόταση ανανέωσης και φεύγει με 17,5 εκατ.

Η Λίβερπουλ επιστρατεύει κι άλλον δανεικό για να καλύψει το κενό του Μάτιπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK