Ο Γκρίνγουντ συνεχίζει απτόητος στην Χετάφε και οι μνηστήρες πληθαίνουν

Στα ραντάρ αρκετών ομάδων της Premier League βρίσκεται ο Μέισον Γκρίνγουντ μετά και το εντυπωσιακό του ξεκίνημα με τη φανέλα της Χέταφε.

Ο Γκρίνγουντ συνεχίζει απτόητος στην Χετάφε και οι μνηστήρες πληθαίνουν
Ο Μέισον Γκρίνγουντ με τη φανέλα της Χετάφε AP

Τον Μέισον Γκρίνγουντ στη Χετάφε παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Άγγλο να έχει βρει τον εαυτό του και να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Ο Άγγλος έχει βρει και πάλι τον εαυτό του στην ισπανική ομάδα με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως μόνο λίγες δεν είναι οι ομάδες της Premier League που τον έχουν στα ραντάρ και δεν αποκλείεται να κάνουν κρούση για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε πως ο Γκρίνγουντ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τους "Κόκκινους Διαβόλους" να θέλουν να τον πουλήσουν προκειμένου να μην τον χάσουν ως ελεύθερο.

Παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε την Χετάφε να είναι θετική στην παραμονή του παίκτη αλλά να μην έχει την οικονομική δυνατότητα να τον αγοράσει καθώς η Γιουνάιτεντ φέρεται πως ζητά περίπου 25.000.000 ευρώ για την πώλησή του.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 4 γκολ και 3 ασίστ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Έρλινγκ Χάλαντ: Η "αγία τετράδα" που συνέτριψε ο Νορβηγός με το 40ο του γκολ

Ρεάλ: Ο Αντσελότι ξεκαθάρισε τις προθέσεις του για το μέλλον

Η Γιουνάιτεντ πολιορκεί τα δύο wonderkid της Μπενφίκα που κοστίζουν συνολικά 200 εκατ. ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK