Ρεάλ: Ο Αντσελότι ξεκαθάρισε τις προθέσεις του για το μέλλον

Για τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει τον πάγκο της Βραζιλίας ρωτήθηκε ο Κάρλο Αντσελότι, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως νιώθει πολύ άνετα στη Μαδρίτη.

Ρεάλ: Ο Αντσελότι ξεκαθάρισε τις προθέσεις του για το μέλλον
Ο Κάρλο Αντσελότι στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Οσασούνα AP

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ετοιμάζει διετές δώρο ανανέωσης στον Ιταλό τεχνικό.

Ο Καρλέτο όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σταματήσει να δέχεται ερωτήσεις για το μέλλον του και στη τελευταία του τοποθέτηση θέλησε να βάλει με τον δικό του τρόπο τα πράγματα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως νιώθει πολύ άνετος και χαρούμενος στη Μαδρίτη και ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί χωρίς βιασύνη

"...Νιώθω πολύ άνετα στη Μαδρίτη. Στο μέλλον ότι είναι να συμβεί θα συμβεί. Δεν βιάζομαι. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ...".

Ουσιαστικά, ο Αντσελότι φέρεται πως περιμένει να πάρει επίσημη μορφή η πρόταση της Ρεάλ για να συνεχίσει την επιτυχημένη συνεργασία του με την ομάδα, κάτι που έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται και οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας της Βραζιλίας οι οποίοι και έχουν κυκλώσει ήδη τον "αντικαταστάτη" του.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Οπέντα τρέλανε την Σίτι και "κάλεσε" τα κορυφαία κλαμπ να ενεργοποιήσουν την τιμή ευκαιρίας

Ο Τόρες κοντραρίστηκε με μεγάλο του αντίπαλο και σε επίπεδο προπονητικής και έφυγε νικητής

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου καλοβλέπει το reunion με το αστέρι της Αλ Ιτιχάντ που ψάχνεται για Ευρώπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK