Ο Κάριους αποκάλυψε γιατί δέχεται γκολ με κάθε πιθανό τρόπο

Ο Λόρις Κάριους εξήγησε τι του συμβάινει και δέχεται γκολ με αξιοζήλευτη συνέπεια, λίγο πριν αποχαιρετήσει ακόμα μια ομάδα (Μπεσίκτας) και συνεχίσει το ταξίδι του ανά τον κόσμο, ως δανεικός από τη Λίβερπουλ.

O Λόρις Κάριους παρακολουθεί άλλη μια μπάλα να ταξιδεύει μακριά από τα χέρια του, ως τερματοφύλακας της Λίβερπουλ
O Λόρις Κάριους παρακολουθεί άλλη μια μπάλα να ταξιδεύει μακριά από τα χέρια του, ως τερματοφύλακας της Λίβερπουλ AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Λόρις Κάριους έχει περάσει μια δύσκολη σεζόν στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Ο 26χρονος Γερμανός κίπερ έχει δεχτεί 45 γκολ σε 30 εμφανίσεις φέτος, μοιάζει περισσότερο με bug σε videogame κι έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία του μόλις 7 φορές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον αθλητικό Τύπο της χώρας, λογικά θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα στο τέλος της χρονιάς, καθώς οι 'Ασπρόμαυροι' αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα κι η απόδοσή του κάθε άλλο παρά ενθουσιασμό έχει προκαλέσει.

Ο ίδιος, πάντως, με δηλώσεις του έσπευσε να συνδέσει την κακή απόδοση με το σύστημα προβολέων των γηπέδων της τουρκικής λίγκας, παραπονούμενος πως τα έντονα φώτα προκαλούν πρόβλημα στην όραση του. Η εφημερίδα Fotospor επιχείρησε να συνδέσει αυτήν την πληροφορία με τον τελικό Champions League 2017-2018, όταν η -τότε- ομάδα του, Λίβερπουλ, ηττήθηκε με 1-3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι ο ίδιος υπέπεσε σε δύο σοβαρά σφάλματα.

Ο Κάριους τότε είχε διεκδικήσει την μπάλα από τον Σέρχιο Ράμος, σε μια σύγκρουση που φέρεται να του είχε προκαλέσει ελαφρά διάσειση. Μετά τον τελικό, ο Γερμανός πορτιέρε εξετάστηκε από γιατρούς στη Βοστώνη, που συμπέραναν ότι εκείνη η σύγκρουση "θα μπορούσε να επηρεάσει την απόδοσή του" στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, οι γιατροί του Κάριους είχαν αποφανθεί πως εκείνος ο τραυματισμός δεν θα είχε μακροχρόνιες συνέπειες στο παιχνίδι του και πως μια πλήρης και άμεση ανάρρωση, ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιη για τον Γερμανό. Οπότε, ένα παραμένει το ερώτημα: ποιους δουλεύεις Λόρις Κάριους;

Ποιος θα προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League; Ατλέτικο ή Λίβερπουλ; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK