Ο Κασεμίρο βρίσκεται κοντά στην έξοδο, έχει σύμμαχο τον Τεν Χαχ, όμως αυτό ίσως να μην είναι για καλό

Ο Βραζιλιάνος αντιμετώπισε πρωτόγνωρες δυσκολίες στην Premier League και η επόμενη μέρα ίσως τον βρει εκτός Μάντσεστερ.

Manchester United's Casemiro walks after the first half of the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, April 7, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Μπορεί ο Κασεμίρο να ήταν αποφασισμένος να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του αφήνοντας την Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα επιθυμούσε. Ο δύσκολος συναισθηματικά αποχωρισμός με τον Άντσελότι μπορεί να άφησε φαινομενικά αλάβωτους τους "Λος Μπλάνκος" μέχρι σήμερα στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει για τον ίδιο τον μέσο.

Η πορεία του συνολικά στους "Κόκκινους Διαβόλους" είναι καθοδική και μόνο δικαιωμένη δεν μπορεί να αισθάνεται η ομάδα του έχοντας επενδύσει ένα πακτωλό χρημάτων σε εκείνον. Η μεταγραφή του στο Μάντσεστερ κόστισε 80 εκατομμύρια, ενώ επίσης το συμβόλαιό του ξεπερνά σε απολαβές το προηγούμενο που είχε ο παίκτης με την Ρεάλ. Όπως γίνεται ξεκάθαρα αντιληπτό, τα χρήματα δεν είναι πάντα ο καθοριστικός παράγοντας στον ανηφορικό δρόμο προς την νίκη και η υπόθεση του ποδοσφαιριστή έχει πάρει μία αρνητική τροπή.

Ο 32χρονος έχει αντιληφθεί πως το πρωτάθλημα της Premier League είναι πολύ απαιτητικό. Εν αντιθέσει με την LaLiga, στην Αγγλία δεν δίνεται τόσο έμφαση στην τεχνική, αλλά περισσότερο στην δύναμη και κυρίως στην ταχύτητα. Ο ίδιος δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί απολύτως στην νέα αυτή πραγματικότητα και δεν είναι λίγες οι φορές που ταχύτητά του τον προδίδει. Μάλιστα ορισμένες φορές φαίνεται πως ανταποκρίνεται καλύτερα στην θέση του ο νεαρός, μα συνάμα δυναμικός Μεϊνού.

Συν τοις άλλοις, ο Βραζιάνος αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού που τον κρατούν αρκετά πίσω. Βέβαια, ο ίδιος έχει την κάλυψη του Τεν Χαχ, ο οποίος προσπάθησε να υψώσει ασπίδα προστασίας. Ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε πως "αυτή τη σεζόν αγωνίστηκε με έναν σοβαρό τραυματισμό που δεν είχε ποτέ στην καριέρα του. Αλλά πάντα απεδείκνυε πως κερδίζει στην καριέρα του".

"Ξέρω ότι θα γίνει καλύτερος, είμαι πολύ σίγουρος γι' αυτόν. Ο Κασεμίρο είναι μαχητής, πιστέψτε με. Ένας φανταστικός μαχητής".

Παρά ταύτα, οι δηλώσεις αυτές μπορούν να μην έχουν καμία σημασία. Πλέον, φέρεται να έχει κλειδώσει η αποχώρησή του πρώην προπονητή του Άγιαξ, μιας και ο στόχος για την κατάληψη μία θέσης που δίνει εισιτήριο για το Champions League είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Ο συνιδιοκτήτης Τζιμ Ράντκλιφ φαίνεται πως δεν έχει στα πλάνα του τον Κασεμίρο και επομένως σε περίπτωση που προκύψει αξιόλογη πρόταση, ο παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει άδοξα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αντσελότι έβαλε τα κλάματα όταν έμαθε τα νέα, ο Κασεμίρο δίστασε, αλλά εν τέλει επέλεξε συνειδητά την Γιουνάιτεντ

Ο Πέρεθ με τα θαύματα στο Μπερναμπέου έχει επηρεάσει την Γιουνάιτεντ, το μεγάλο της δίλημμα χρήζει οικονομικής βοήθειας από τον Λύκο της Wall Street

Το φάντασμα του ιπτάμενου Ολλανδού επιστρέφει και φέρνει κακά μαντάτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK