Βλάχοβιτς: Μπάγερν και κορυφαίες ομάδες της PL τον θέλουν, τι ζητάει η Γιούβε

Τον Ντούσαν Βλάχοβιτς έχουν στη λίστα τους κορυφαίες ομάδες της Premier league και η Μπάγερν, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Juventus' Dusan Vlahovic reacts after the end of a Champions League group H soccer match between Juventus and Benfica at the Allianz stadium,Turin, Italy, on Wednesday, Sept. 14, 2022. Benfica won 2-1.(AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με την φανέλα της Ίντερ AP

Το ενδεχόμενο πώλησης του Ντούσαν Βλάχοβιτς σκεφτόταν πολύ σοβαρά η Γιουβέντους, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε μετά από την ποινή μαμούθ που της επιβλήθηκε για αλχημείες στα λογιστικά, στην αρχή της χρονιάς.

Μετά την προσφυγή της Γιούβε, η ποινή εξαφανίστηκε και πλέον η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρίσκεται εντός της τετράδας που οδηγεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport που αναπαράγει και το Football Italia, ο Σέρβος παίκτης βρίσκεται στα ραντάρ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Νιούκαστλ και Μπάγερν Μονάχου.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο Σέρβος φορ μόνο χαρούμενος δεν είναι στην Γιούβε και δεν θα έλεγε όχι σε μία αλλαγή στην καριέρα του παρά το γεγονός πως μόλις πέρσι έγινε κάτοικος Τορίνο, με την Premier League να αποτελεί προτεραιότητα.

Η Γιούβε δεν πρόκειται να κάνει "εκπτώσεις" και ο ποδοσφαιριστής δεν αναμένεται να αποχωρήσει με ένα ποσό μικρότερο των 70.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Υποψήφιος αγοραστής της Γιουνάιτεντ θέλει να πάρει τον Πότερ στην δεύτερη του ομάδα

Νάπολι: Ο Σπαλέτι ακολουθεί τον Κβαρατσχέλια και συνεχίζει το έργο του

Πάτο: Επιστρέφει στα γήπεδα και ετοιμάζεται για τον επαναπατρισμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK