Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ζήτησε από τον Μπέλι τον πρώτο στόχο της Λίβερπουλ

Τον Αλέξις Μακ Άλιστερ ζήτησε από τον Τοντ Μπέλι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τον παίκτη όμως να αποτελεί πρώτο στόχο και της Λίβερπουλ.

PSG's head coach Mauricio Pochettino gestures during the League One soccer match between Angers and Paris Saint Germain, at the Raymond-Kopa stadium in Angers, western France, Wednesday, April 20, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP

Την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι αναμένεται να αναλάβει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Μαουρίτσιο Ποτσέτινο και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τοντ Μπέλι για την μεταγραφική στρατηγική που θα ακολουθηθεί.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Fichajes, ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο Αργεντίνος προπονητής είναι ο Αλέξις Μακ Άλιστερ, ο οποίος αποτελεί πρώτο στόχο και του Γιούργκεν Κλοπ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο Ποτσετίνο εντυπωσιάστηκε από την παρουσία του συμπατριώτη του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και θεωρεί πως μπορεί να αποτελέσει ένα από τα βασικά γρανάζια στο χώρο του κέντρου που οραματίζεται να φτιάξει στους μπλε.

Πάντως, παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Μπράιτον μέχρι το 2025 μόνο σίγουρη πρέπει να θεωρείται η πώληση του, μετά και την δημόσια τοποθέτηση του ίδιου.

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Τρελό! Η Γιουνάιτεντ αρνήθηκε να τον αγοράσει αντί 4 εκατ.

Άστον Βίλα: Θέλει Φεράν Τόρες αλλά η Μπάρτσα ζητάει πολλά

Νάγκελσμαν: Γι' αυτό είπε "όχι" στην Τότεναμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK