Ο Κομπανί πέρασε δικαστήριο τον Ρονάλντο, αλλά με τον Αζάρ μαζεύτηκε...

Ο Βινσέντ Κομπανί ήταν μαλακός απέναντι στον συμπατριώτη του Εντέν Αζάρ. Καμία σχέση με αυτά που είχε πει για τον CR7.

Real Madrid's Eden Hazard looks on during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Chelsea at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, April 27, 2021. (AP Photo/Bernat Armangue)
Η μεταγραφή του Αζάρ στην Ρεάλ είναι αποτυχία AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Γενάρη μήνα ο Βινσέντ Κομπανί είχε ερωτηθεί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφέροντας πως δεν θα τον έπαιρνε στην Μπέρνλι διότι χρειάζεται ποδοσφαιριστές οι οποίοι τρέχουν...

Αρκετό καιρό μετά ο πρώην αρχηγός της Σίτι μέσω συνέντευξης στο RTBF ρωτήθηκε για τον συμπατριώτη του Εντέν Αζάρ ο οποίος είναι "φάντασμα" του εαυτού του από τότε που φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κομπανί ήταν μαλακός με τον Αζάρ, σημειώντας που έχουν παίξει ρόλο οι τραυματισμοί του.

"Είναι εύκολο να λες για τέλος καριέρας. Το σημαντικότερο είναι ότι ο Εντέν είχε τραυματισμούς. Με τους τραυματισμούς πρέπει να σεβόμαστε το γεγονός ότι δεν μπορείς να το ελέγξεις. Έχει να παλέψει για πράγματα..."

Και συνέχισε ο Κομπανί λέγοντας: "Πάντα μπορεί να σκοράρει σ' ένα τελικό Champions League, μπορεί να κερδίσει τίτλο. Υπάρχει μαγεία σε αυτόν τον παίκτη ακόμα. Και πρέπει να ευχόμαστε το καλύτερο γι' αυτόν ώστε να τελειώσει με τον τρόπο που του αξίζει".

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ βρήκε τον νέο Σαλάχ

Ίντερ: Δύσκολα μένει ο Λουκάκου, αυτά είναι τα τρία φαβορί για να τον διαδεχθούν

Όσιμεν: Η σύντροφός του έδωσε εντολή για την επόμενη του ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK