Ο Μαλντίνι άφησε την Μίλαν και ακούγεται για άλλη κορυφαία ομάδα, υπό μία προϋπόθεση

Ο Πάολο Μαλντίνι φέρεται πως είναι το μεγάλο φαβορί για τη θέση του αθλητικού διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Λουίς Κάμπος.

FILE - AC Milan defender Paolo Maldini salutes his fans at the end of his last match at the San Siro stadium, after 24 years and 901 games for the club, on May 24, 2009. AC Milan's Fikayo Tomori could hardly have dreamt of a better start to life at AC Milan. The English defender helped Milan win the Serie A title in his first full season with the club and the Rossoneri are now back at the top of European soccer.  (AP Photo/Alberto Pellaschiar, File)
Ο θρύλος της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι AP

Παρελθόν από την Μίλαν αποτελεί εδώ και λίγο καιρό ο Πάολο Μαλντίνι καθώς ήρθε σε αντιπαράθεση με μέλη της διοίκησης αλλά και με τον προπονητή της ομάδας, Στέφανο Πιόλι, κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η σημαία των ροσονέρι χαίρει της εκτίμησης ολόκληρου του ποδοσφαιρικού πλανήτη και δεν αποκλείεται άμεσα να αναλάβει χρέη αγωνιστικού διευθυντή σε άλλη ομάδα.

Ο λόγος για την Παρί Σεν Ζερμέν, με δημοσίευμα να αναφέρει πως σε περίπτωση που ο Λουίς Κάμπος αποχωρήσει από την ομάδα, κάτι εξαιρετικά πιθανό αν η γαλλική ομάδα πραγματοποιήσει σεζόν ανάλογη με τη φετινή, τότε ο Μάλντινι είναι το πρώτο φαβορί για να τον διαδεχθεί.

Πάντως, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, καθώς ο Κάμπος εργάζεται πυρετωδώς μαζί με τον Λουίς Ενρίκε εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ενώ και ο Μαλντίνι δεν έχει ξεκαθαρίσει αν τον ενδιαφέρει κάποιο άλλο πρότζεκτ εκτός Μίλαν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Μόνο τα τυπικά απομένουν για να χάσει ο Πεπ άλλο ένα μεγάλο αστέρι

Ο Λουκάκου δεν απάντησε στις κλήσεις της Ίντερ και τώρα μπήκε στην αναμονή από παντού

Μπάγερν: Ο Τούχελ άφησε στην αναμονή τον Μανέ και το σίριαλ συνεχίζεται

News 24/7

24MEDIA NETWORK