Ο μάνατζερ του Καμαβιγκά είπε τη μεγάλη αλήθεια για το μέλλον του Γάλλου

Πικραμένοι οι διεκδικητές του Εντουάρντο Καμαβιγκά μετά από τις δηλώσεις του ατζέντη του για το μέλλον του Γάλλου παίκτη.

Real Madrid's Eduardo Camavinga in action during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Εντουάρντο Καμαβιγκά με τη φανέλα της Ρεάλ (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Ο Εντουάρντο Καμαβιγκά ανήκει στο κλειστό κλαμπ των "golden boys" της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι το μέλλον του συλλόγου με τα μέχρι στιγμής δεδομένα όταν θα γίνει επί της ουσίας η παράδοση παραλαβή της μεσαίας γραμμής της Βασίλισσας από τους Μόντριτς - Κρόος.

Κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ακούστηκαν πολλά...

Πώς ο Γάλλος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ κι άλλων ομάδων κάτι που δεν έγινε ποτέ με τον παίκτη να μένει και τον μάνατζέρ του να δηλώνει στο GOAL πως οι φήμες αυτές ήταν "σκουπίδια". Συγκεκριμένα, ο ατζέντης Μπαρνέτ δήλωσε: "Ποτέ δεν σκέφτηκε να παίξει για άλλη ομάδα. και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα τον άφηνε να φύγει. Είναι το μέλλον".

Και συνέχισε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή: "Θέλει να μείνει στην Ρεάλ για όλη του τη ζωή. Δεν θα υπάρχουν προβλήματα με την Ρεάλ. Θα κάτσουμε να μιλήσουμε και είμαι σίγουρος πως θα βρούμε μία συμφωνία". Εδώ και μέρες κυκλοφορεί πως ο Καμαβινγκά περιμένει πρόταση από την ομάδα του Αντσελότι για περισσότερα χρόνια συνεργασίες και αυξημένες απολαβές.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ βρήκε τον νέο Σαλάχ

Ίντερ: Δύσκολα μένει ο Λουκάκου, αυτά είναι τα τρία φαβορί για να τον διαδεχθούν

Όσιμεν: Η σύντροφός του έδωσε εντολή για την επόμενη του ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK