Ο Μέσι δεν τρέχει: Σκέφτεται και "χτυπά"

Λιγότερο από κάθε συμπαίκτη του (εκτός του Τερ Στέγκεν) έτρεξε ο Λιονέλ Μέσι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Άρσεναλ, κι όμως κατάφερε να εξελιχθεί στον μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς. Διαβάστε τι αναφέρει η ισπανική "Sport".

Ο Μέσι δεν τρέχει: Σκέφτεται και "χτυπά"
Άρσεναλ Μπαρτσελόνα Μέσι γκολ

O Λιονέλ Μέσι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο "Emirates" για τη φάση των 16 του Champions League. Ο Αργεντινός κατάφερε να σκοράρει δύο φορές χωρίς καν να... ιδρώσει, καθώς όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ισπανική "Sport", ο Αργεντινός έτρεξε περισσότερο μόνο από τον τερματοφύλακα της ομάδας, Τερ Στέγκεν.

Όπως αποκαλύπτει η "Sport", o άσος των "μπλαουγκράνα" διένυσε περίπου 8 χιλιόμετρα στο "Emirates", λιγότερα από κάθε συμπαίκτη του, αφού ο αμέσως επόμενος, Μαστσεράνο έφτασε τα 9. Παρόλα αυτά, περίμενε μέχρι το 70ο λεπτό και τότε "χτύπησε" ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του, ενώ λίγο πριν από το φινάλε "κλείδωσε" τη νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Μέσι δεν τρέχει: Σκέφτεται και "χτυπά"

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Μέσι έχει τρέξει συνολικά φέτος τα μισά χιλιόμετρα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και με μικρότερη ταχύτητα, καθώς πρόκειται για δύο παίκτες με πολύ διαφορετικό στυλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O Mέσι χάρισε φανέλα του στον πιτσιρικά που συγκλόνισε το διαδίκτυο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK