Ο μουντιαλικός Λιβάγια φλερτάρει ξανά με το υψηλό επίπεδο

Ο Μάρκο Λιβάγια έκανε φοβερά πράγματα με την Χάιντουκ, έπαιξε στο Μουντιάλ 2022 και η Ιταλία τον καλεί.

Ο μουντιαλικός Λιβάγια φλερτάρει ξανά με το υψηλό επίπεδο
Ο Μάρκο Λιβάγια TUESDAY, MARCH 29, 2022. (AP PHOTO/DARKO BANDIC)

Ο Μάρκο Λιβάγια επέστρεψε στην Χάιντουκ στο αγαπημένο του Σπλιτ κι έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις σκοράροντας το ένα γκολ μετά από το άλλο.

Οι καλές εμφανίσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ στο εγχώριο πρωτάθλημα του έδωσαν το εισιτήριο για το Μουντιάλ 2022, εκεί που έπαιξε με την εκπληκτική Κροατία. Έβαλε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ στο Κατάρ ο έμπειρος επιθετικός κι όλο αυτό -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- δεν έχει αφήσει αδιάφορη την Ιταλία.

Όπως αναφέρουν στη γειτονική μας χώρα, δύο είναι οι ομάδες που παρακολουθούν τον Λιβάγια κι έχουν πρόθεση να τον φέρουν πίσω στην Ιταλία, εκεί όπου ο Κροάτης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ως παίκτης της Ίντερ αρχικά.

Πρόκειται για τις Βερόνα και Τορίνο. Οι Ιταλοί δεν γράφουν εάν κάποιο από τα δύο κλαμπ έχει κινηθεί επίσημα. Υποστηρίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον.

Τον Ιούλιο ο Λιβάγια υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Χάιντουκ και με τη νέα συμφωνία προβλέπεται να μείνει στο Σπλιτ έως το 2027. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται και κινηθεί για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή θα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση.

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο μόνος του είναι ο Χάλαντ στην εθνική Νορβηγίας; Μάλλον όχι και τόσο

Άρσεναλ: Το κλειδί για να πάρει τον Μούντρικ είναι η κολοσσιαία προκαταβολή που θέλει η Σαχτάρ

Σκάνδαλο: Το Καμερούν απέκλεισε 21 παίκτες από την Κ17, γιατί ήταν μεγαλύτεροι

News 24/7

24MEDIA NETWORK