Ο Μπιλάλ του Παναθηναϊκού και ο Σαλάχ έκαναν ιστορικό επίτευγμα για την Αίγυπτο και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι ο πρώτος σκόρερ στο Youth League και παρέα με τον συμπατριώτη του σούπερ σταρ, Σαλάχ έχουν πετύχει μοναδικό επίτευγμα για την πατρίδα τους και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

UEFA YOUTH LEAGUE /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Μπιλάλ πανηγυρίζει το γκολ του EUROKINISSI SPORTS

Ο επιθετικός της Κ19 του Παναθηναϊκού, Μπιλάλ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης των πράσινων με την Τρέντσιν για το Youth League.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός που συνεχίζει εξαιρετικά από πέρυσι (βοήθησε την ομάδα του να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας) έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά και με χατ-τρικ έστειλε τον Παναθηναϊκό στη νοκ-άουτ φάση του Champions League των πιτσιρικάδων.

Με τα τρία αυτά γκολ ο Μπιλάλ, έφτασε τα εννέα στη διοργάνωση και μαζί με τον Σαλάχ, σούπερ σταρ της Λίβερπουλ και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, έχουν πετύχει κάτι μοναδικό για την ιστορία του ποδοσφαίρου της Αιγύπτου και τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, ο πρώτος σκόρερ του Youth League και ο πρώτος σκόρερ του Champions League είναι από την Αίγυπτο. Ο "Μο" ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στους ομίλους με επτά γκολ (πρώτος μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ που έχει επίσης επτά) και σε συνδυασμό με τα εννέα γκολ του Μπιλάλ έκαναν το παραπάνω ιστορικό επίτευγμα.

Διαβάστε περισσότερα

Λοράν: Στις ακαδημίες της Φλαμένγκο ο "νέος Ριβάλντο" που σκόραρε καταπληκτικό γκολ

Έντρικ: Ο "πόλεμος" για την υπογραφή του 16χρονου συνεχίζεται ενώ στο κόλπο μπήκε και η Μάντσεστερ Σίτι

Champions League: Επίσημο! Αυτή είναι η χειρότερη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK