Ο Νεϊμάρ παραμένει εκτός δράσης αλλά έβγαλε φωτογραφία που "άναψε" τα σενάρια για το μέλλον του

Φωτογραφία με μία φαν του η οποία κρατούσε φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι έβγαλε ο Νεϊμάρ και ήδη άρχισαν τα σενάρια για reunion με την αγία τετράδα.

Brazil's Neymar gestures after the World Cup group G soccer match between Cameroon and Brazil, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Moises Castillo)
Ο Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/MOISES CASTILLO)

Μία φωτογραφία που μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί και... τίποτα για το μέλλον του έβγαλε ο Νεϊμάρ με μία νεαρή θαυμάστριά του.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος σταρ φωτογραφήθηκε με μια φαν του η οποία κρατούσε στα χέρια της φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι με πολλούς να την ταυτίζουν με το ποδοσφαιρικό του μέλλον του.

Κάτι τέτοιο δεν μοιάζει εφικτό τη δεδομένη χρονική στιγμή καθώς ο Βραζιλιάνος ανήκει στην Αλ Χιλάλ από το περασμένο καλοκαίρι με το συμβόλαιο του, το οποίο αγγίζει τα 150.000.000 ευρώ ετησίως, να εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος σταρ βρίσκεται εκτός δράσης λόγω ρήξης χιαστού που υπέστη στην αρχή της σεζόν με την επιστροφή του να προγραμματίζεται για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, στην Ίντερ Μαϊάμι έχει πλέον δημιουργηθεί μία μικρή Μπαρτσελόνα καθώς πέρα από τον Λιονέλ Μέσι στην ομάδα βρίσκονται και οι Ζόρντι Άλμπα, Σέρχιο Μπούσκετς και Λουίς Σουάρες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο "φευγάτος" Κίμιχ δέχθηκε κρούση από Premier League άλλα έδωσε παράταση λίγων μηνών

Δεν αφήνει κανέναν η Μπάγερν: Κινείται και για το παιδί θαύμα από την Ολλανδία

Η Ρεάλ τσεκάρει wonderkid της Λίλ που στα 18 του έχει τρελάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK