Ομάδα του Conference League ολοκλήρωσε τον όμιλο με +10 στη διαφορά τερμάτων αλλά πήγε... σπίτι της

Εκτός ευρωπαϊκων διοργανώσεων παρέμεινε η Νόρτζελαντ παρά το γεγονός πως είχε την +10 στη διαφορά τερμάτων στις 6 αγωνιστικές των ομίλων του Conference League.

Ομάδα του Conference League ολοκλήρωσε τον όμιλο με +10 στη διαφορά τερμάτων αλλά πήγε... σπίτι της
Ο Ιμπραχίμ Οσμάν με τη φανέλα της Νόρτζελαντ AP

Το "κεφάλι" της πρέπει να χτυπάει η Νόρτζελαντ με τα στατιστικά που είχε στους ομίλους του Conference League και τερμάτισε στην 3η θέση με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργανώσης.

Συγκεκριμένα, η ομάδα από την Δανία μετά από την ολοκλήρωση και των 6 αγωνιστικών των ομίλων της διοργάνωσης είχε στο ενεργητικό της 17 γκολ ενώ δέχτηκε μόλις 7 τέρματα, με τη διαφορά των 10 τερμάτων όμως να μην καταφέρνει να της δώσει την πρόκριση.

Η Νόρτζελαντ πέτυχε στον όμιλο δύο μεγάλες νίκες με 6-1 και 7-1 επί των Φενέρμπαχτσε και Λουντογκόρετς αντίστοιχα αλλά οι 10 βαθμοί που μάζεψε δεν κατάφεραν να της δώσουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, το οποίο μάλιστα κατέλήξε στις δύο ομάδες που συνέτριψε στην έδρα της.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι πλην της Γκενκ, καμία άλλη ομάδα απ' αυτές που αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης δεν είχαν θετικό πρόσημο στα γκολ, δείγμα της σπανιότητας του παραδείγματος της ομάδας από τη Δανία.

Τα "τρελά" στατιστικά δεν σταματούν εκεί καθώς η Νόρτζελαντ είχε στη φάση των ομίλων και την καλύτερη επίθεση από όσες ομάδες συνολικά έλαβαν μέρος με 17 τέρματα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπαρτσελόνα πάει για το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του "νέου Μέσι"

Η Ατλέτικο πέτυχε το τέλειο deal με τον άσο που πήρε με "ψίχουλα" και πλέον κοστολογεί με 100 εκατ.

Η Λειψία δίνει σε "δική" της ομάδα κορυφαίο της επιθετικό που κάποτε απασχόλησε την Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK