Ο Ονάνα δεν ένιωθε άνετα στην Γιουνάιτεντ και παραδέχεται πως δεν έπαιζε...

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε για τα συναισθήματά του και τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά την μεταγραφή του στον Άγιαξ.

Manchester United's Andre Onana during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Monday, Aug. 14, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
(AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Αντρέ Ονάνα μίλησε για το δύσκολο ξεκίνημα της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παραδέχτηκε ότι ήταν μία από τις δυσκολότερες περιόδους της καριέρας του. Πάτησε Μάντσεστερ με μεταγραφή από την Ίντερ έναντι 50 εκατομμυρίων το περασμένο καλοκαίρι, αντικαθιστώντας τον Νταβίντ Ντε Χέα, αλλά μια σειρά από δαπανηρά λάθη στην αρχή της σεζόν του στοίχησαν.

Ο διεθνής Καμερουνέζος έκανε μεγάλα λάθη στο Champions League αλλά και στο πρωτάθλημα και ενέπνεε γενικά μία αναξιοπιστία στους συμπαίκτες του. Ο Τεν Χαχ βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής διότι αυτός εισηγήθηκε την απόκτησή του που κόστισε ακριβά, όμως δεν εγκατέλειψε τον Καμερουνέζο. Βέβαια, πλέον ο 27χρονος έχει προσαρμοστεί στην ομάδα και δείχνει πιο σίγουρος ανάμεσα στα δοκάρια.

Οι δηλώσεις του Ονάνα

"Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Τώρα αισθάνομαι λίγο καλύτερα. Ξέρω ήδη τι τερματοφύλακας είμαι, αλλά μου πήρε έξι ή επτά μήνες για να παίξω καλά, απλά να νιώθω καλά.

"Όταν μετακόμισα από το Άμστερνταμ στο Μιλάνο, αυτή η προσαρμογή ήταν αρκετά εύκολη. Αλλά μου πήρε επτά, οκτώ μήνες εδώ. Ήταν απλά χρόνος για να μάθω και να πηγαίνω παιχνίδι με παιχνίδι".

Διαβάστε περισσότερα

Η Μπάγερν βάζει το μαχαίρι στο λαιμό της Ρεάλ και ζητάει αστρονομικό ποσό για να τον πουλήσει

Χάνει Ζοάο Φέλιξ η Μπαρτσελόνα για να κρατήσει την άμυνα ως έχει

News 24/7

24MEDIA NETWORK