Ο πατέρας του Κβαρατσχέλια έριξε βόμβα για το μέλλον του "Κβαραντόνα", unpopular η άποψή του

Ο πατέρας του Κβίτσα Κβαρατσχέλια, Μπάντρι μίλησε για το μέλλον του γιου του εκφράζοντας μία άποψη εκτός προγράμματος.

Napoli's Khvicha Kvaratskhelia, front, duels for the ball with Roma's Lorenzo Pellegrini during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Έχει προκαλέσει χαμό ο Κβίτσα AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Σε αντίθεση με τον ατζέντη του Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο πατέρας του Μπάντρι κρατάει χαμηλά την μπάλα όσον αφορά στο μέλλον του γιου του. Ο εκπρόσωπος του παίκτη είχε πει πριν από μερικές εβδομάδες ότι κορυφαίες ομάδες βρίσκονται έχουν μπει στο κυνήγι του πελάτη του.

Μάλιστα, η γνώμη του Μπάντρι Κβαρατσχέλια εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί μη εμπορική καθώς ο Γεωργιανός βλέπει το εξής: "Κατά την άποψή μου θα αποφασίσει να μείνει στην Νάπολι την επόμενη σεζόν. Μόνο αυτός μπορεί να επιλέξει εάν θα μείνει στο μέλλον και θα σεβαστώ την κάθε του επιλογή".

Το συμβόλαιο του 23χρονου μεσοεπιθετικού εκπνέει το '27 και η περίπτωσή του είναι μία απ' αυτές που ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θα διαπραγματευτεί σκληρά, καθώς το δικό του κλαμπ ήταν που πίστεψε στον Κβάρα, τον αγόρασε με μόλις 13.000.000 ευρώ εκεί που τον απέρριπταν όλοι και τον εκτόξευσε.

Συναγερμός στη Μπάγερν, το καλύτερο ταλέντο της την απέρριψε, η Premier League άνοιξε πορτοφόλι

Η Σίτι ήθελε Μαγκουάιρ και η Γιουνάιτεντ έδειξε φιλευσπλαχνία, ο Πόγκμπα ήθελε Γκουαρντιόλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK